Προήχθη στον βαθμό του Αντιπυράρχου ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γρηγόρης Μαυρίδης!

7
12610

Προακτέο στον βαθμό του αντιπυράρχου έκρινε τον επιπυραγό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, Γρήγορη Μαυρίδη, το Ανώτερο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος, στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων αξιωματικών του Σώματος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Η εξέλιξη αυτή που ανακοινώθηκε πριν από λίγο δεν ανατρέπει την ιεραρχία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κω καθώς ο κ. Μαυρίδης κρίνεται από το αρχηγείο της Πυροσβεστικής ως ιδιαίτερα πετυχημένος στο έργο του και παραμένει στην θέση ευθύνης που κατέχει, καθώς το νησί μας γλίτωσε και τα τρία τελευταία καλοκαίρια με εκείνον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιες!

Ευχόμαστε συγχαρητήρια στον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω κάθε επιτυχία στο εξής και καλή δύναμη στο έργο του στην υπηρεσία του νησιού μας, όπου και παραμένει δικαιωματικά επικεφαλής της Π.Υ. Κω

Πηγή: https://www.kostv.gr/

FEK-2024-Tefxos G-00189-downloaded -22_01_2024 (1).pdf

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ήθος η επαγγελματικότητα σου ο χαρακτήρας σου και η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εθελοντές είναι αυτά που σε ανέδειξαν!!! Προχώρα, είμαστε μαζί σου!!!

  2. Άξιος συγχαρητηρίων και εις ανώτερα Γρήγορη με υγεία προσωπική οικογενειακή επαγγελματισμός ήθος δίκαιος προς τον συνάδελφο είναι από αυτά τα χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ