Μπ. Ναβροζίδης στον RV για την λακκούβα: “Πώς βρέθηκε εκεί η κάμερα, ποιος την κάλεσε και γιατί;

13
8923

Να μη νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε κουτόχορτο” «Αυτός που το έγραψε (το άρθρο κατά της Επάρχου Κω) πρέπει να βρει την ανδρεία για να βάλει από κάτω το όνομά του, να το αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης. Για το θέμα της επίμαχης λακκούβας που έκλεισαν οι αστυνομικοί, στο οδικό δίκτυο της Κω, μίλησε χθές στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης. Ο κ. Ναβροζίδης καταδίκασε δημοσίευμα στον τοπικό Τύπο που αναφέρει ως τίτλο “Κυρία Σβύνου στο συμβάν βρεθήκαμε… όσο τυχαία δεν βάφτηκαν τα χέρια σας με αίμα!” κι έκανε λόγο για πολιτική σπέκουλα και πολιτική εκμετάλλευση του θέματος από συγκεκριμένους κύκλους ώστε να κτυπήσουν τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒτΚ Κύριε Ναβροζίδη καθότι είστε λίγα χρόνια στην Κω, λογικό να μην αναγνωρίζετε την υπογραφή “ΒτΚ” και την βαρύτητά της. Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, ότι αυτή η υπογραφή στέκεται δίπλα σε κάθε άρθρο της εφημερίδας μας, από το όταν ακόμα ήσασταν αγέννητος… Δεχθήκαμε λάσπη ως μέσο και ως τέτοιο απαντήσαμε! Μιλάτε επίσης, για ανδρεία απευθύνοντας κατηγορίες για ένα μέσο, μιλώντας σε ένα άλλο… Ξέρατε πολύ καλά που να μας βρείτε στην προεκλογική σας εκστρατεία, αλλά φαίνεται ότι τώρα, φοβάστε την γεμάτη λακούβες διαδρομή…! Μην φοβάστε… τις έκλεισαν οι αστυνομικοί!! Υ.Γ.: Για να μην μείνετε, όμως με την απορία, τόσο αυτό, όσο και το άρθρο που αναφέρεστε, συντάχθηκαν από τον εκδότη – ιδιοκτήτη Φαίδων – Γεώργιο Ιωαννίδη. “ΒτΚ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σχεδόν κανένας δεν ενδιαφέρεται να γνωρίζει εάν ήταν ή δεν ήταν στημένο το σκηνικό. Καταλάβετέ το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι αυτό είναι το τελευταίο που μας νοιάζει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Επαρχιακός ο οποίος βρίσκεται σε τριτοκοσμική (επιεικός ο χαρακτηρισμός) κατάσταση.

  2. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ?ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΑ…ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠ’ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ.ΚΑΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ!!!!

  3. μπαμπη μη με κανεις να μετανοιωσω που σε ψηφισα. Ο χατζημαρκος δεν χρειαζεται κολαουζους. εκανε το λαθος, και σεις το διογκωνετε. σταματηστε να γραφετε και φτιαχτε τους δρομους απο τις λακκουβες , καθαριστε τα ποταμια αναψτε τις καμενες λαμπες, καθαριστε τους δρομους απο τα πλαστικα, τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!

  4. ….ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΆΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

  5. /////ο ποντος ειναι λαος με μπεσα και φιλότιμο!
    Οταν μπροστα στις κωματικές πιθαρχίες παραβλέπετε όλοι σας ή διαστρεβλωνετε την αλήθεια για να την φέρετε στα μέτρα σας! ειστε επικύνδινοο για το κοινώ καλό..και σίγουρα δεν θα παλέψετε για αυτο!!!
    ………………………………………………………….

  6. ο αντιπεριφερειάρχης ψηφιοποίηση ! …. και στημένες να ήταν το θέμα που είναι? ότι είσte άχρηστοi και δεν μπορείτε να υλοποιήσετε μια σύμβαση να φτιάξουν το οδόστρωμα άντε πάενε παιδάκι μου σε ψηφίσαμε και μετανιώνουμε

  7. Νεότευκτε! Δεν έχεις καταλάβει διόλου το θέμα! Δεν ειναι η λακουβα! Αλλά η ανυπαρξία τις περιφέρειας παντού! Μηδενικόν έργο! Και τώρα σε έχει επιστρατεύσει ο κ, ΛΑΚΟΥΒΑΣ! Να μας αποδείξεις το αντίθετο! Λοιπόν! Σήκωσαι τα μανίκια!! Και εξω στα προβλήματα!!! (εκατοντάδες) και όχι στα γραφεία! Όπως οι προηγούμενοι σού! Αλλιώς σπίτι σού! ΕΡΓΟ ΘΈΛΩ ΜΑΙ Mister!!!

  8. Δεν ξεκινήσατε καθόλου καλά αφυστε τα λόγια το νησι είναι εκατό χρόνια πίσω πάρτε μολύβι και χαρτί και βγείτε στους δρόμους ρωτήστε τον κόσμο που ζει καθημερινά τα προβλήματα και όχι να κανεται κριτική από μακριά και μην ξεχνάτε νοσοκομείο στελεχομενο σήμερα όχι αυριο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ