Επίσκεψη στο σκάφος του ΛΣ 900 «Μαρίνος Ζαμπάτης», από τον Υφυπουργό Ι.Παππά και τον Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκο

7
4970
Εθιμοτυπικη Επίσκεψη στο σκάφος του Λιμενικού Σώματος 900 «Μαρίνος Ζαμπάτης», στην Μαρίνα Κω από τον Υφυπουργο Ναυτιλίας Γ. Παππά και τον Περιφερειάρχη Γιώρχο Χατζημάρκο.
Οι δύο άνδρες, συνομίλησαν με τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα και ενημερώθηκαν εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητά τους.
Τόσο ο Υπουργός όσο και ο Περιφερειαρχης , συνεχάρησαν τα στελέχη των Υπηρεσιών και τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η μαρίνα κατάντησε κατεχόμενα. εχασε την αιγλη της. οτι ωρα και να πας βλεπεις ένστολους και στρατιωτικα σκαφη. Κρίμα

    • Ακριβως, οσο υπηρχε ο Χονδρος η μαρινα ειχε μια τάξη.
      Ξαφνικά ο καθενας κανει οτι θελει,σκαφη του λιμενικου στη μαρινα μας; Ενστολοι με.οπλα και 4χ4 να κοβουν βόλτες στις προβλητες; Κριμα

  2. Ειναι αληθεια πως δεν μας τιμα να βλεπουμε.σε τουριστικη Μαρινα σκαφη ρου λιμενικου,οπλισμενα. Ένστολους σε φαση διακοπων να πινουν καφέ και τη διοικηση του λιμενικου σώματος σε ύπνωση. Ο νεος προεδρος ας αφησει τις φβτος στις πιτες και ας πιασει δουλεια γιατι ο έλεγχος χαθηκε.

  3. ποιος ειναι υπεύθυνος για τη μαρινα και το χαλι με τους ένστολους που κυκλοφορουν με τα αυτοκινητα τους ελευθεροι και ωραιοι; Οσο για την εικονα με τα πλοια και τα φουσκωτα,τι να σχολιασεις;

  4. Κατάντια η μαρινα μας. Ο προεδρος κερναει ουισκι και πουρα στο γραφειο του. Και στις προβλητες υπάρχουν ενστολοι και σκαφη του λιμενικου. Ερημοποιηση της,εγκαταλειψη της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ