Νικητιάδης από Κω: «Καλή φώτιση για αυστηρότερη αντιπολίτευση»

0
4710

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης κατά τη σημερινή γιορτή των Αγίων Θεοφανείων παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό των Υδάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κω, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Στη συνέχεια παρέστη στον Αγιασμό των Υδάτων δια της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, ενώ έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια. Εύχομαι καλή φώτιση σε μας για να ασκούμε αυστηρότερο έλεγχο και αυστηρότερη αντιπολίτευση. Καλή φώτιση στην Κυβέρνηση για να σκύψει επιτέλους στα προβλήματα του κόσμου. Χρόνια πολλά σε όλους».

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ο κ. Νικητιάδης παραβρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου στην Κω. Κατά το σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε : «Γνωρίζω το τεράστιο έργο που επιτελείτε. Δεν έχετε να αντιμετωπίσετε μόνο την εγκληματικότητα, έχετε και το μεταναστευτικό. Κάνετε τεράστιο έργο, δύσκολο και βαρύ. Θα  έπρεπε ο αριθμός σας να είναι διπλάσιος. Σας εύχομαι καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο σας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ