Koullias Hotels: Χριστουγεννιάτικες δράσεις κοινωνικής ευθύνης

0
7955

ΘΕΜΑ: Koullias Hotels, Χριστουγεννιάτικες δράσεις κοινωνικής ευθύνης

 

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος κορύφωσης των δράσεων αγάπης και αλληλεγγύης σε κάθε τοπική κοινωνία. Στο κλίμα αυτό, τα Koullias Hotels στην Κω, στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης προετοίμασαν και υλοποίησαν με πολλή φροντίδα τις παρακάτω δράσεις:

  • Συλλογή και αποστολή ρουχισμού, υποδημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Φροντίδας.
  • Επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο της Κω, για να ευχηθούν στους ασθενείς υγεία και γρήγορη επάνοδο στο σπίτι τους, δύναμη και χαρά στο προσωπικό που καθημερινά καταβάλλει άοκνες προσπάθειες ενώ προσέφεραν χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά που πλησιάζει, σύμβολο αισιοδοξίας και ελπίδας.
  • Ευχές και συμβολικά δώρα αγάπης προσέφεραν στον Εκκλησιαστικό Οίκο Ευγηρίας – Άγιος Νεκτάριος.
  • Στο Κατάστημα Κράτησης Κω προσέφεραν λινά από τις λινοθήκες του ομίλου.

Η προετοιμασία και οργάνωση των ανωτέρω από το προσωπικό και τη διοίκηση των ξενοδοχείων αποτελεί καλή πρακτική και εξίσου πολύτιμη εμπειρία για το προσωπικό καθώς αναπτύσσει την κουλτούρα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχικότητα στο σκοπό.

Στην προτεραιότητα του κοινωνικού ρόλου των Koullias Hotels μεγάλη έμφαση δίνει ο πρόεδρος του ομίλου, κύριος Βασίλης Κουλλιάς, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί βασικό πυλώνα βιωσιμότητας η φροντίδα, η αγάπη, η δέσμευση,  τόσο για την κοινωνία όσο και για το περιβάλλον. H προσπάθεια που καταβάλλεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και λειτουργίας, περιλαμβάνει το κοινωνικό αποτύπωμα, αξία που χαρακτηρίζει τον όμιλο και συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ