Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Καλυμνίων Ι.Μαστροκούκου και των Δημοτικών συμβούλων

0
6029

Σε πανηγυρικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, στις 5.00 το απόγευμα, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννη Μαστροκούκου και των Δημοτικών συμβούλων που εκλέχτηκαν στις πρόσφατες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και θα συγκροτούν το νέο 25μελές Δημοτικό συμβούλιο την επόμενη 5ετία από 1 Ιανουαρίου 2024 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2028.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.Παίσιος. Πρώτος ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος και ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας Καλύμνου που ήταν κατάμεστο από κόσμο, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο. Παρών ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης και οι Τοπικές αρχές.

Προηγήθηκε της ορκωμοσίας, μία σύντομη μουσική παρουσία με τραγούδια και κάλαντα από μαθητική χορωδία υπό τον Παντελή Χριστοδούλου και ακολούθησε η προβολή  ενός πολύ ενδιαφέροντος αφιερώματος στις δημοτικές εκλογές από το 1945 και τους εκλεγέντες δημάρχους των τελευταίων 80 ετών ,που επιμελήθηκε ο Δρόσος Ταυλάριος. Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης ευλόγησε την τελετή.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ