Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ρόδου

0
10475

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε απόψε  η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ρόδου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου.

Το “παρών” μεταξύ άλλων, έδωσαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Μάνος Κονσόλας και Βασίλης Υψηλάντης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι πρώην δήμαρχοι κ. κ. Μάνος Κόκκινος,Στάθης Κουσουρνάς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μανώλης Σαββής, Στέργος Στάγκας, οι πρόεδροι παραγωγικών φορέων και συγκεκριμένα του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Γλυνός, του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Γιάννης Παπαβασιλείου, του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ζωγραφίδης και του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Κωστάκης,  αντιπεριφερειάρχες καθώς επίσης και όσοι πρόκειται σήμερα να ορκιστούν συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, θα ορκιστεί ο νέος δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και οι σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων Ρόδου. Υπενθυμίζουμε πως επίσημα η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει την πρώτη μέρα του νέου έτους, ημέρα Δευτέρα.

Αλέξανδρος Κολιάδης: Στον κοινό μας αγώνα δεν περισσεύει κανείς

Κατά τη σύντομη ομιλία του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης είπε μεταξύ άλλων:

Οι εκλογές τελείωσαν. Σήμερα μαζί με εμένα ορκίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων όλου του δήμου. Όλων των παρατάξεων. Όλοι οι εκλεγμένοι το έκαναν για αγάπη για τον τόπο μας και για προσφορά. Σήμερα αφήνουμε πίσω μας τις εκλογικές μας διαφορές και ξεκινάμε τη δουλειά μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Στον κοινό μας αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Κύριες και κύριοι, για την πενταετία που ξεκινάει σε μερικές ημέρες έχουμε θέσει σημαντικούς, φιλόδοξους στόχους. Επιδιώκουμε τη σύνεση και τη συναίρεση με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας, για να δημιουργήσουμε ένα δήμο σύγχρονο δημοκρατικό καινοτόμο και αποτελεσματικό.
Για να δημιουργήσουμε μαζί, με όλες τις δυνάμεις του νησιού, ένα δήμο που θα μπορεί με σιγουριά να εξασφαλίσει με σιγουριά μια καλή ζωή στους ανθρώπους του νησιού και στα παιδιά τους.

Τον λόγο, στη συνέχεια, πήρε και ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους, καλορίζικοι. Η Ρόδος αξίζει ακόμα περισσότερα, και ποτέ δεν είναι αργά.»

Ακολουθούν στιγμιότυπα που αποτύπωσε ο φακός της «Ροδιακής» από τη σημερινή τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής.

 

πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ