Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις σαν από παραμύθι στη Νίσυρο

0
1907

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΗ

ΝΙΣΥΡΟ

 

Ένα ονειρικό διήμερο απήλαυσαν μικροί και μεγάλοι, σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έμοιαζε με παραμύθι και που φώτισε τα παιδικά χαμόγελα και τις ψυχές όλων.

Ο εξωτερικός χώρος του Ζωσιμοπούλειου Θεάτρου, έβαλε τα γιορτινά του και ντύθηκε με τα καλά του, όπως και ολόκληρο το νησί.

Γιορτινές μελωδίες, παιδικά χαμόγελα, ατελείωτη διασκέδαση με παιχνίδι και χορό, παραμύθια, θεατρικά δρώμενα και δώρα ήταν όλα όσα συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην εκδήλωση της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθοχώρας που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Νισύρου.

Ένα ονειρικό σκηνικό με τα Σπιτάκια του Άγιου Βασίλη και των Ξωτικών, τους Ξυλοπόδαρους, τη Βασίλισσα του Χιονιού, τον Μολυβένιο Στρατιώτη, τον Τάρανδο και τον Χιονάνθρωπο. Τα παιδιά κατασκεύασαν κονκάρδες, έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, χρωματίστηκαν με Face Painting, απήλαυσαν Bubble Show με γιγάντιες σαπουνόφουσκες και τεχνητό χιόνι και μαγεύτηκαν από τα Ταχυδακτυλουργικά Κόλπα!!!

Την Κυριακή το απόγευμα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε άλλους πλανήτες, στο υπέροχο πλανητάριο που στήθηκε στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο.

Η ομάδα Teatro-Theama, με πολύ αγάπη και μεράκι και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στους μικρούς μας φίλους, χάρισε σε αυτό το ονειρικό διήμερο πολλές μαγικές στιγμές και δημιούργησε νέες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Ο Δήμος Νισύρου ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών, σε μια σειρά εκδηλώσεων που ξεκίνησε με τις 2 παραστάσεις «Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη», από την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου, στις 2 & 3 Δεκεμβρίου, στόλισε γιορτινά το νησί και μοίρασε κουπόνια για αγορά δώρων, σε όλους τους μαθητές δημοτικού – νηπιαγωγείου και βρέφη.

Ο Δήμαρχος Νισύρου, Χριστοφής Κορωναίος, ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη σε όλες και όλους και ευχαρίστησε όλους όσους με τη συμβολή τους βοήθησαν στην επιτυχία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου μας.

Καλές γιορτές και του χρόνου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ