Πέντε χρόνια κάθειρξη έκαστος σε τέσσερις Αφγανούς που έκλεψαν κι έσφαξαν κατσίκα στην Κω

20
12956

Συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών «μοιράστηκαν» χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε τέσσερις Αφγανούς για κατσίκα που έκλεψαν και έσφαξαν στην Κω για να φάνε.

Οι τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 39,25, 35 και 28 ετών αντίστοιχα εκτός από τη ζωοκλοπή από κοινού, κατηγορούνταν επίσης και για διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού, αδίκημα για το οποίο και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους έκαστος.

Δηλαδή κατά συγχώνευση ο κάθε Αφγανός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών και 6 μηνών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Αξίζει να σημειωθεί πως ουδείς από τους αλλοδαπούς εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο δικάστηκαν κανονικά ωσεί παρόντες. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, το περιστατικό έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2019 στις 4 το απόγευμα στην περιοχή Πυλί της Κω.

Εκεί, οι τέσσερις αλλοδαποί κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν μία κατσίκα από κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής και τη θανάτωσαν. Σημειώνεται δε πως αρχικά οι αλλοδαποί κατηγορούνταν και για ζωοκτονία από κοινού όμως η δίωξη κηρύχθηκε απαράδεκτη από το δικαστικό συμβούλιο κι έτσι παραπέμφθηκαν σε δίκη μόνο για τη ζωοκλοπή και για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για μια κατσίκα, πεινασμένοι άνθρωποι, 20 χρόνια ποινή – 5 έκαστος…..;;;;;;!!!!

    Πόσο θα κόστιζε στα αλήθεια, οταν θα την …έσφαζε ο… ιδιοκτήτης της κτηνοτρόφος, για να την πουλήσει το …Πάσχα…;;;
    Δεν βρεθηκε ενας να τον αποζημιώσει και με το παραπάνω…;;;!

    Μάλλον θα ήταν Αφγανική κατσίκα …

      • Ποιά ακριβώς είναι η δική σου «κουλτούρα», «φίλε» Nazi;;
        Εσύ ούτε Έλληνας είσαι (με την σημασία που έδιναν οι Αρχαίοι, όχι εμείς οι .. μιγάδες..) και οπωσδήποτε ούτε στάλα Χριστιανός!! Ούτε στάλα..

        Πού να τα καταλάβεις εσύ αυτά..

        • πήρα μέρος σε δύο επιστρατεύσεις για να φυλάω εσένα βλάκα,ανήθικες.
          Χριστιανισμός υπάρχει σε πολλές παραλλαγές,όλες όμως συμφωνούν στην μια απ’ τις δέκα εντολές..ου κλέψεις..βλάκα, …άκα…Υπαλληλε ΜΚΟ.

        • Γιατί με αποκαλείς ναζί;η ιστορία δεν ξεχρέωσε ακόμα τα χρωστούμε να που με ξέρεις...άκα;

          που ξέρεις πόσο βοήθησα πρόσφυγες,πόσο λυπάμαι..τέτοιες ενέργειες όμως καταργούν τους νόμους του κράτους φιλοξενίας…ναι μόνο εσύ ξέρεις απ αυτά..να βγούμε και κόντρα πόσα ξέρεις παραπάνω ηλίθιε

        • Όταν δεν έχεις επιχειρήματα πετάς ένα ναζί,ένα φασίστας ,,,ένας ρατσιστής

          στα επιστρέφω όλα..φιλανθρωπε

        • αν πήγαιναν ρε …κα και ζητούσαν απ την οικογένεια να τους βάλουν κάτι να φάνε,δεν θα τους έδιναν ότι είχαν οι άνθρωποι.
          εσύ επικροτείς και την διατάραξη της ιδιωτικότητας,το πλιάτσικο και την μη βία.
          σίγχαμα .

    • Ζεις στον κόσμο σου,δεν διάβασες καν ότι έγινε παραβίαση

      ιδιωτικής περιουσίας,το ότι παραβιάζουν τα σύνορα δεν σημαίνει ότι μπορούν να παραβιάσουν οικίες,χωράφια, περιουσίες..το τι θα έκανε την γίδα είναι θέμα δικό του,σαν ιδιοκτησία του,όχι δικό σου και κυρίως κανενός λαθραίου,που θέλει να επιβάλει τον τρόπο ζωής του μέρους που τον έδιωξε στο μέρος που τον φιλοξενεί.
      άθλιος,παναθλιος,ρεμαλι τελειωμένο..Σάββα λες, ότι άμα πεινάσει σεξουαλικά και τι έγινε,ένα ρεσάλτο στο σχολείο και όλα καλά….ακα

  2. Στην χώρα τους τους κόβουν το χέρι αν κλέψουν. Έτσι έμαθαν, αυτό καταλαβαίνουν. Έχουμε μαζέψει τα αποβρασματα της Μέσης Ανατολής. Να πάνε για μετανάστευση στα πλούσια αραβικά κράτη και να ξεκουμπιστουν , αλλιώς μπουρμοουληθρες στο Αιγαίο…

  3. Απο 20 ο καθε ενας επρεπε να παμε εμεις να τα κανουμε στην χωρα τους κατευθειαν κρεμαλα

    • εγώ σε αποκαλώ σίγχαμα,χωματερή,ΜΚΟ
      ΚΑΙ πισωγ////.
      Εγώ σε προκαλώ να μου το πεις κατ ιδίαν.
      τσο….
      Χστη

  4. Σε λίγο θα αρχίσουν να σφάζουν και εμάς… Ξεφεύγει η κατάσταση, ξυπνήστε τώρα που είναι νωρίς!!!!

  5. Μας κλέβουν τις κατσίκες ΜΑΣ …!!!!!

    Δεν βρίσκουμε γυναίκα…!!!!

    Χωρίς τις τσουπρες μας, τι θα απογίνουμε…;;;;;;;;;;;;

    Πάλι ο….ένας τον άλλο….;;;;;;;

    Αντισταθείτε Έλληνες!!!

    ….. στους λάθρο!!!

  6. Εμά! Κουζουλαθήκατε τέλεια;;;;
    Δηλαδή, άμα με πιάσουν, πάω για… 16 φορές Ισόβια…;;!!
    Άμα σας ντακάρω στα καταμουτσουνίδια, δε θα κατέετε από πού να αμολάρετε!!

    Ζωνιανά for Ever!!!!!

  7. Απορια.Αληθεια πια είναι η ποινή σε αντίστοιχες περιπτώσεις,χιλιάδες μπορώ να πω σε κατσικοκλεφτες(ιδίως στη Κρήτη) και κοτοκλεφτες παντού στη Ελλάδα;Αν είναι αυτή η ποινή καλά τους έκαναν.Μια διευκρίνιση.Οι Ναζί που το λένε με καμάρι εδώ,δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα,δεν είναι καν Ευρωπαίοι.Κανενα Ευρωπαϊκό ακροδεξιό κόμμα ούτε καν η Λεπέν ήθελε καμία σχέση με την ΧΑ όταν ήταν στη Ευρωβουλή.Μονο κάποιες ομάδες ΝΑΖΙ της Γερμανίας είχαν και έχουν πάρε δώσε μαζί τους.Ας πέσουν οι μάσκες και να μην το παίζουν Έλληνες να ξεγελάσουν.Μισαθρωπα ζώα είναι.Δεν έχουν πατρίδα.Ειναι καεί Γερμανοί και Έλληνες και Τούρκοι και Ρώσοι και Αφγανοί ακόμα,ασχετα αν εκεί τους λένε Ταλιμπάν.Καταλαβατε μιάσματα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ