Α. Παυλίδης: Αυτό το επίτευγμα όλοι οι αρμόδιοι τουλάχιστον να το συντηρήσουν… αλλά να μη το καταστρέψουν!

0
582

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου – Υπουργός Αριστοτέλης Α. Παυλίδης επ’ ευκαιρία της Ειδικής Συνεδρίασης της Βουλής για τα 70 χρόνια «ενσωματώσεων της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα εδήλωσε:

Η από 20 Οκτωβρίου 1940 «προσάρτηση της Δωδεκανήσου εις την Ελλάδα και η εν συνεχεία «Ενσωμάτωση» της στο Ελληνικό Κράτος, αποτελούν το σημαντικότερο εθνικό γεγονός μετά το Β’ παγκόσμιο Πόλεμο.

Καθ’ όλη την 70 ετία της «Ενσωματώσεως» η Μητέρα Πατρίδα περιέβαλλε με εξαιρετική στοργή τα Δωδεκάνησα και επέδειξε μεγάλη προσοχή στην οργάνωση της Διοικήσεως και στην οικονομική της ανάπτυξη.

Οι Δωδεκανήσιοι στο περιβάλλον της Ελευθερίας και Δημοκρατίας, μ εσκληρή εργασία και διεθνή δραστηριότητα, αξιοποίησαν όλες τις θετικές κυβερνητικές πρωτοβουλίες και όλους τους φυσικούς τοπικούς πόρους.

Οικοδομήθηκε έτσι, το αποκαλούμενο κοινωνικό – οικονομικό «Δωδεκανησιακό θαύμα».

Αυτό το επίτευγμα προϊόν αγώνων προς της «προσαρτήσεως» και επίπονων προσπαθειών διαρκούσης της «Ενσωματώσεως» υποχρεούνται όλοι οι αρμόδιοι όχι μόνον να το αναγνωρίσουν, αλλά να μη το καταστρέψουν, τουλάχιστον ας το συντηρήσουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.