Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Μαυρουδής

0
12857

Γονατίζει και πάλι από θλίψη ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού μας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος συμπολίτης μας Γιάννης Μαυρουδής.

Ο 52χρονος νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Αθήνας το τελευταίο διάστημα δίνοντας σκληρή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του φίλου και συμμαθητή του Γιώργου Πάττα, για τον πρόωρο χαμό ενός ακόμα συμπατριώτη μας, που άφησε πίσω του τη μητέρα, τη σύζυγο και το παιδί του:

«Πόσο μικρός νιώθεις κάθε φορά που μαθαίνεις ότι κάποιος φίλος, κάποιος συγγενής, κάποιος γνωστός έχει ξεκινήσει πρόωρα το ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Η καρδιά είναι ένα σύνολο από μικρά ψηφιδωτά που συμπληρώνονται σαν ένα μεγάλο παζλ από τις εμπειρίες που αποκτούμε στην ζωή μας.

Κάθε φορά που ο θάνατος κάνει αισθητή την παρουσία του παίρνοντας μαζί του αγαπημένα μας πρόσωπα, φεύγει και από ένα κομμάτι από αυτά που συνθέτουν την καρδιά και την ψυχή μας.

Ο πόνος δεν έχει μεγέθη, δεν μπορεί να μετρηθεί, δεν έχει κάποια κλίμακα. Όταν έρχεται σε διαπερνάει απ’άκρη σ’άκρη, χωρίς οίκτο, δίχως ίχνος λύπησης.

Ο Γιάννης Μαυρουδής δεν είναι πια ανάμεσα μας. Ο συμμαθητής, ο φίλος, ο συνάδελφος, η «Σειρά» μας…

Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχει τίποτα…μόνο απέραντη θλίψη και αβάσταχτος πόνος.

Ακόμα ένα ράγισμα στην καρδιά…

Ο Θεός να δίνει δύναμη στην αγαπημένη του σύζυγο Ιωάννα, στην βασανισμένη μανούλα του, στον αγαπημένο του γιο και στους οικείους του.

Τα δάκρυα που τρέχουν από τα μάτια μου δεν είναι δάκρυα λύπης, είναι δάκρυα χαράς που σε γνώρισα…

Γιατί ρε φίλε;

Βιάστηκες να φύγεις…»

 

πηγή: rodiaki.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ