Κως: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 47χρονος που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση

7
11335

Η 16χρονη κατήγγειλε την κακοποίησή της από τον πατριό της στο αστυνομικό τμήμα της Κω, ενώ φιλοξενείται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου του νησιού μέχρι να αποφασιστεί η μετακίνησή της σε δομή ανηλίκων στην Αθήνα

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτρια και εισαγγελέα, ο 47χρονος που συνελήφθη στην Κω, μετά από καταγγελία για τη σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης θετής κόρης του.

Η ανήλικη κατήγγειλε, παρουσία ψυχολόγου, κακοποίηση από τον πατριό της, από την ηλικία των 14 ετών στο αστυνομικό τμήμα της Κω το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Στην κατάθεσή της φέρεται να ανέφερε στην μητέρα της όσα βίωνε, χωρίς όμως εκείνη να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια.

Ο 47χρονος, Αλβανικής καταγωγής, πατριός της νεαρής, σύμφωνα με την ΕΡΤ νοτίου Αιγαίου ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν άγγιξε ποτέ την ανήλικη, την οποία έχει αναλάβει η ψυχολόγος του νοσοκομείου, όπου φιλοξενείται προσωρινά στην Παιδιατρική κλινική μέχρι να αποφασιστεί η μετακίνησή της σε δομή ανηλίκων στην Αθήνα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να προσέχετε όσοι κάνετε σχέσεις με χωρισμένες που έχουν παιδιά.Ποτε δεν θα σας δεχτούν.

  2. Μπορεί να ισχύει ότι το κοριτσάκι δεν είναι καλά και λέει ότι θέλει. Γιατί να πρέπει να μεταφερθεί σε δομή ανηλίκων στην Αθήνα; Ας έχουμε λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη στους δικαστές μας και στην γνώμη τους.

  3. θα είναι μέσω Interpol κάπου στην… Αλβανία ή στη… Βραζιλία…
    Όσο για τη μάνα, αν όντως ήξερε και δεν ενήργησε (εφόσον αποδειχθεί ότι πράγματι το κορίτσι κακοποιήθηκε), ένα έχω να πω: Πόσο ανασφαλής είσαι μωρή @#@#&#@, πόσο μισείς τον εαυτό σου, που έβαλες σε πρώτη μοίρα στη ζωή σου, τον Επιβήτορα σου επειδή σε «αποδέχτηκε», από το ίδιο σου το σπλάχνο;;;;;;;;;!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ