Επιτυχημένη η εκδήλωση «Η αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών από το παρελθόν στο παρόν & οι επιπτώσεις της»

8
9472

Επιτυχημένη η εκδήλωση «Η αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών από το παρελθόν στο παρόν. Οι επιπτώσεις στη μόρφωση των παιδιών και στο επάγγελμα των εκπαιδευτικών» μία πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Κίνησης ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ, παράταξης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κω-Νισύρου.
Κεντρικοί ομιλητές ο κ. Περικλής Παυλίδης, πρόεδρος του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και ο κ. Χρήστος Τζήκας, ομότιμος καθηγητής του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.
Αμφότεροι οι ομιλητές, στάθηκαν εναντίον της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, τονίζοντας πως είναι μία διαδικασία που είναι ιδιαίτερα αγχωτική και μη παραγωγική για αυτούς, μη αφήνοντας τους να λειτουργήσουν ως δάσκαλοι και παιδαγωγοί σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Πηγή: https://www.kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βολεμένα ανθρωπάκια.Αλήθεια όλοι είσαστε το ίδιο;Φοβάστε μην αποδειχτεί ποσό ανίκανοι είσαστε;Αξιολογήτε τα παιδιά μας επηρεάζοντας τις ζωές τους αλλά εσείς δεν θέλετε να δίνεται λόγο πουθενα.Σε ποια εποχή ζητε;Όσοι θα κρίνετε γρήγορα εμένα απλά Σκευτητε.Δεν έχετε ακούσει για δασκάλους με πρόβλημα στο δημοτικό;καιηγητη στο γυμνάσιο;Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα να τον βογθησουμε ,αλλά να αφήνουμε τα παιδιά μας στα χέρια του;Αυτό ζητάνε οι κοματαρχες καθηγητές.Να μην τους κρίνει η κοινωνία ,το κράτος αλλά το κόμμα.

  2. καταστρέψατε τα σχολεία την παιδεία.αχρηστοι άεργοι τεμπέληδες ανεπροκοποι.

  3. Δεν φοβούνται μήπως είναι ανίκανοι. Δεν υπάρχουν ανίκανοι με πτυχία Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Και πόσο ικανοί είναι οι ασκούντες κριτική – με διαπιστευτήρια γνώσεων προφανώς Δημοτικού σχολείου ή κατώτερης βαθμίδας -;

    • …για την ποιότητα των «αικπεδαιφτηκόν» δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο ΝΑΣΑ για να το καταλάβεις.
      Ιδού τα καθημερινά γεγονότα εντός και εκτός σχολικών δομών.
      Όποιος δεν δέχεται μια αξιολόγηση, είναι ύποπτος άχρηστος ή ανίκανος για το … «έκαστος εφ’ ω ετάχθη»
      Και …poios ftαιei?

  4. Η αξιολόγηση δεν είναι ένα κουμπί που πατιέται και όλα γίνονται τέλεια!
    Αξιολόγηση υπήρξε και στις ΗΠΑ, και όμως η παιδεία τους και τα σχολεία τους δεν είναι το top. Γι’αυτό οι ιθύνοντες υπουργοί της αξιολόγησης αλλάξανε ρότα.
    Εκτός αν θέλουν οι Έλληνες να μπουν τα όπλα στα σχολεία όπως στην Αμερική!!
    Αξιολόγηση υπήρξε και παλιότερα. Ε και;
    Οι γονείς να δουν που υπάρχουν και αν υπάρχουν δίπλα στα παιδιά τους.
    Φωτεινό παράδειγμα η Φινλανδία που τόσα χρόνια χωρίς αξιολόγηση είχε τα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα παγκοσμίως..
    Δυστυχώς στην Ελλάδα – λόγω κρίσης υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα – οι διάφορες κοινωνικές ομάδες πέφτουν στη λούμπα να κατηγορεί η μία την άλλη ( έρχεται και η σειρά όλων), και να τρίβουν τα χέρια τους οι εκάστοτε κυβερνήσεις.
    Έτσι όταν έρθει η σειρά των επόμενων θα πέσουν οι προηγούμενοι να τους κατασπαράξουν.
    «Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία»!
    Διαίρει και βασίλευε!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ