Κως: Δικογραφία εις βάρος ενός 33χρονου αστυνομικού για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων

6
20025

Δικογραφία εις βάρος ενός 33χρονου αστυνομικού που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα των Αθηνών (παλαιότερα υπηρετούσε στην Κω) για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και για επικίνδυνη οδήγηση σχημάτισαν οι συνάδελφοί του στην Κω.
Πιο συγκεκριμένα, την 21η Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14.20 εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω όχημα, μάρκας BMW, χρώματος μαύρου, με οδηγό τον κατηγορούμενο, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα επί της οδού Βασιλέως Παύλου.
Κατά τον τροχονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, δεν έφερε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και γι’ αυτόν τον λόγο οι αστυνομικοί του Τ.Τ. Κω τον συνόδεψαν μαζί με το όχημά του στην έδρα της υπηρεσίας τους και του επέβαλαν τροχονομική παράβαση, καθόσον δεν κατείχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί αποφάσισαν να διενεργήσουν έλεγχο στο όχημά του, διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν περιέλθει πληροφορίες που τον έφεραν να διακινεί συστηματικά ποσότητες κοκαΐνης από την Αθήνα στο νησί της Κω.
Περί την 15:00 ώρα, αστυνομικός ενημέρωσε το δράστη ότι επίκειται η πραγματοποίηση ελέγχου στο όχημά του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και του ζήτησε να τον ακολουθήσει εντός της υπηρεσίας του στην Ακτή Μιαούλη, με σκοπό να αναμένουν τον συνοδό του σκύλου.
Σύμφωνα με την αναφορά του αστυνομικού ο κατηγορούμενος εισήλθε βιαστικά στο όχημά του και εκκίνησε τον κινητήρα. Όταν έγινε αντιληπτή η ενέργειά του και πριν ξεκινήσει την πορεία του, μετέβη ακριβώς μπροστά από το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου ο αστυνομικός της Κω, καλώντας να το ακινητοποιήσει.

Εκείνος αγνόησε την εντολή, εκκίνησε το όχημα με πρόσθια πορεία και κατεύθυνση προς τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κνήμη του αριστερού ποδιού.
Ακολούθως, ο κατηγορούμενος διέκοψε την εμπρόσθια κίνηση του οχήματος, έβαλε όπισθεν και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς τα πίσω.
Στη συνέχεια επιτάχυνε εκ νέου, πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την οδική ασφάλεια, ενώ από την εν λόγω πράξη του θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο.
Κατόπιν των ανωτέρω διέφυγε.
Την 21η Νοεμβρίου 2023 και περί ώρα 16.40 οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα στο χώρο στάθμευσης του Νέου Σταδίου Ανταγόρα, το οποίο κατασχέθηκε και φυλάσσεται στην υπηρεσία.
Ο δράστης αναζητείται στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: https://www.dimokratiki.gr/

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος να είναι άραγε?@ Ποιον να έχει,,,,? Μήπως υπηρετούσε εδώ παλαιότερα? Πολλά ερωτηματικά !!!!

  2. είναι κολλητός …χαχαχαχα αυτοί στο εσωτερικών πετάνε χαρταετό.η /// πάει σύννεφο.ειναι και ,,,,, βεβαίως βεβαίως χαχαχαχα.

  3. επίορκο Αστυνομικό θα βρεις. .ο καημός του μακαρίτη του Πατέρα μου.

  4. Μπράβο κ. Καλαμάτα, επιτέλους βρέθηκε ένας Διευθυντής να καθαρίσει την Βρωμιά. Φτάστε το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο γιατί αλλιώς θα έχουμε μία απο τα ίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ