Επιτυχημένη η χρονιά του 2023, όσον αφορά την αντιπυρική περίοδο και την ετοιμότητα των αρμόδιων φορέων

9
253

Επιτυχημένη η χρονιά του 2023, όσον αφορά την αντιπυρική περίοδο και την ετοιμότητα των αρμόδιων φορέων.
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρηγόρης Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Κω Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης και ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω Σταμάτης Καμπουράκης, παρέθεσαν συνέντευξη τύπου, τονίζοντας και οι τρεις πως σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα κάηκαν τα λιγότερα στρέμματα καθώς και πως αυτήν την περίοδο γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για τις βροχοπτώσεις.
Παράλληλα αναφέρθηκαν στις συνεχής ασκήσεις ετοιμότητας που γίνονται με την άψογη συνεργασία όλων -Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας, Εθελοντικών Ομάδων Διάσωσης και Λέσχης Καταδρομέων- αλλά και πως στους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, υπάρχει χώρος για όποιον θέλει να προσφέρει!

Πηγή: https://www.kostv.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μια ερώτηση σε αυτόν που το διοργανώνει…… ο πιο κατάλληλος πετυχημένος καθαρός στέλεχος της πολιτικής προστασίας Κω απουσιάζει ο άνθρωπος που έχει δώσει την ζωή του για το νησί σεισμός διαχείριση σοβαρών καταστάσεων πλημμύρες 2011 χαλάζι 2017 σεισμός ήταν και είναι παρών αλλά εδώ είναι απών κάτι μήπως γίνεται λάθος.

  2. Υπομονή έρχονται αλλαγές στην Πολιτική Προστασία θα αλλάξουν κάποιοι θέσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!!

  3. και τον Χριστό βρέθηκε ο Ιούδας και τον πούλησε το ποιο κατάλληλο τον ποιο μάχιμο δασοκομαντο από το 1993 που έχει δώσει την ζωή του για αυτό το νησί και τον τόπο τον πούλησαν δική του Ανθτωπη που τους στειριξει όσο κανένας άλλος εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το δασοκομαντο και ο κόσμος τον χρειάζεται όσο ποτέ γιατί στα λόγια είναι όλοι

  4. ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα η ιστορία δεν πρόκειται να ξεχαστεί δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική προστασίας ο λέσχη καταδρομέων που είναι για την άμυνα του νησιού και όχι για την πυρασφάλεια πυροπροστασία και φυσικές καταστροφές και το θλιβερό γεγονός η τεράστια απουσία του Δασοκομαντου που ήταν είναι και θα είναι η Σωτήρας του νησιού μας ο Κ.Αντιδημαρχος το γνωρίζει και το εκτιμάει αλλά δυστυχώς ο κ.διοικητης ξεχνάει γρήγορα πιο ήταν δίπλα του και ζη σε ένα κόσμο με αυλικούς που αύριο θα του γυρίσουν την πλάτη με την πρώτη γκάφα…

  5. Μάλλον κ. Πολύδωρος δεν γνωρίζεις ότι ο φαιρομενος είναι υπάλληλος της ΔΕΥΑΚΩ και του Δήμου και υπάγεται στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασιας και δεν έχει καμία σχέση η Πυροσβεστικη. Μην συγχέεται και προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις!!!

  6. Με μεγάλη λύπη μου δεν βλέπω πουθενά το Άνθρωπο που έχει δώσει για την ζωή του για αυτό το νησί το άνθρωπο που ήταν παρών και παντού μου θυσιάζεται για το νησί μας και με απόλυτη απογοήτευση το αξιόλογο μερχι εχθές κ.διοικητη να αποκλειση τον μοναδικό που ξέρει την πολιτική προστασίας Κω περισωτερο από τον καθέναν χωρίς οικονομική επιβάρυνση και ζυμια και τον πολύ αγαπητό αντιδήμαρχο να το επιτρέπει να παρουσιαζουντε ασκετη εκτός πολιτικής προστασίας Κω απλός λυπάμαι πολύ οποιαδήποτε προσπαθειση εξωντοση του είναι εξωντοση του νησιού μας και όχι οροσοπικη του λυπάμαι πάρα πολύ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ