Υπό κατάληψη από το πρωί το ΕΠΑΛ Κω για την έλλειψη χώρων, αιθουσών και βασικών υποδομών για τα εργαστήρια!

9
23214

Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα το πρωί το ΕΠΑΛ Κω, λόγω κτιριακών ζητηματων του σχολείου τα οποία απασχολούν τους μαθητες όλων των τάξεων του σχολείου καθως οι υπαρχουσες αίθουσες δεν επαρκούν, τα παιδιά κάνουν μάθημα και εργαστηρια σε λυομενες-προκατ αίθουσες, ενω δεν υπάρχουν εξειδικευμένοι χωροι και η καταλληλη υλικοτεχνικη υποδομη για να λειτουργησουν όλα τα εργαστήρια των επαγγελματικων κατευθυνσεων ορθά, όπως προβλέπεται. Η πρόεδρος του 15μελους Ειρηνη Χιωτη μίλησε στο Kos Tv και ανεδειξε συνοπτικά τα αιτήματα των μαθητών του ΕΠΑΛ αλλά και τους λογους που οδηγηθηκαν στην λύση της καταληψης.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η καθιερωμένη ετήσια κατάληψη.Να βγουν και να βαπτιστούν νέα στελέχη του ΚΚΕ.Την ίδια στιγμή άλλοι μαθητες στην Ελλάδα και πανευρωπαϊκά τα παιδιά συνεχίζουν να μορφώνονται.Με αυτά θα ανταγωνιστούν μεθαύριο.Ποια λέτε να προοδεύσουν;Τέλος θα κάνουν αποχή μέχρι να κτιστούν καινούργιες αίθουσες;

    • καλώς την επισημη γραμμη της Νδ.
      αντι να σκατε με το χαλι που εχει η παιδεια, μιλατε κιολας!!
      αληθεια, εσυ Μιραντα με την αναρτηση πληρωνεσαι;

  2. Άλλα κι άλλα, της Παρασκευής το γάλα.Ρε, πάτε μαζέψτε τα.Τα έχετε παρκάρει εκεί και νομίζετε ότι πηγαίνουν σχολείο.Πειτε μου τί προοπτική υπάρχει από αυτό το σχολείο, εάν γνωρίζετε κάποιο παιδί που σπούδασε.Νομιζετε ότι πηγαίνουν σχολείο, κάνουν ότι πηγαίνουν σχολείο.Αλλα κι άλλα, 25 χρόνια τώρα…..

  3. Τους πληρώνουμε δασκάλους και τα μέσα να μορφωθούν ,αλλά αυτά δεν θέλουν γιατί δεν τους αρέσει το κτήριο.Κτηριο που Προφανως δεν θα αλαξει αύριο ξαφνικα.Εγώ λεω να πάνε οριστικά σπίτι τους να ησυχάσουμε να γλυτωσουμε και τα τζάμπα έξοδα που πληρώνουμε .

    • Να αρωτήσω κατι? Αυτοί οι δάσκαλοι πού λές ότι πληρώνεις!!! Τι κάνουν! Και έχουν το δικαίωμα να κάθονται τον μισό χρόνο??? Γιατί δεν ελέγχουν, τις τουαλέτες, την θέρμανση, την ασφάλεια την καθαριότητα??? Και πολλά άλλα στα σχολεία! Ένας ελεύθερος επαγγελματίας, αυτό ακριβώς θα κάνει! Και θα πληρώση απο την τσέπη του!!! Αυτοί πληρώνονται και κάθονται! Και με ψιλή βροχή! Στέλνουν S. M. S. στους γονείς!!! Άκουσον, ακουσον, ακουσον!!! Το κλείνονται επα αόριστα!!! Μα είναι σοβαροί??? Μια απάντηση παρακαλώ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ