«Το ιστορικό της ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου της Καλύμνου» | Ευχαριστήριο προς Αστική Εταιρεία Ιπποκράτης

0
3922

     ΠΡΟΣ : Α. ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “IΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”

                                    ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ

                                                       ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

  1. Πρόεδρο  Δ.Σ. Αστικής Εταιρείας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

                                                            κ. Διονυσία Τέλλη- Τσιμισίρη

  1. Επιστημονικό Διευθυντή Αστικής Εταιρείας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

                                                             κ. Γερούκαλη Δημήτριο

                                               Β. Αρχαιολόγο κ. Κουτελλά Μιχαήλ

                                               Γ. Μ.Μ.Ε.

Αγαπητοί μας συνεργάτες ,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχτήκαμε σήμερα την έκδοση του βιβλίου με θέμα «Το ιστορικό της ανέγερσης  και λειτουργίας  του Επαρχιακού Μεγάρου της Καλύμνου». Η έκδοση αυτή, που πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια  του πρωτοκόλλου συνεργασίας μας με την αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»,  ανταποκρίνεται στην ευθύνη μας να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε, όχι μόνο το επιβλητικό κτίριο, στο οποίο έχουμε την αγαθή τύχη να στεγάζουμε τις υπηρεσίες μας, ως Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, αλλά και την ιστορική μνήμη των νεότερων χρόνων  με την οποία αυτό συνδέεται και την οποία διατρέχει η παρουσία του .

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να  ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο της Αστικής Εταιρείας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», κυρία  Διονυσία Τέλλη- Τσιμισίρη καθώς και τον   Επιστημονικό Διευθυντή της,                                                              κ. Γερούκαλη Δημήτριο και όλα τα μέλη της,  που ανέλαβαν  το οικονομικό  βάρος και την επιμέλεια  αυτής της έκδοσης, την οποία έχουμε τη χαρά να μπορούμε να προσφέρουμε στον τόπο μας .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη μας, αρχαιολόγο κ. Κουτελλά Μιχάλη που ασχολήθηκε αφιλοκερδώς με το περιεχόμενο της έκδοσης αυτής και αποτύπωσε  τη φυσιογνωμία  του κτιρίου και τη σύνδεση του με την ιστορία του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία.

Με εκτίμηση

Ο Έπαρχος της Π.Ε.Καλύμνου

 

Εμμανουήλ  Γεωργίου Μουσελλής

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ