Κως: Έκλεψε τσιγάρα …κι έβαλε φωτιά στο κατάστημα

9
21089

Τσιγάρα αφαίρεσε από μίνι μάρκετ που παραβίασε στην Κω 19χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φεύγοντας έβαλε φωτιά στο κατάστημα με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου τα ξημερώματα κι εξιχνιάστηκε προχθές από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ξημερώματα στις 14 Οκτωβρίου ο 19χρονος μετέβη στο μίνι μάρκετ και αφού το παραβίασε, μπήκε μέσα κι αφαίρεσε από εκεί διάφορα καπνικά προϊόντα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα η επιχείρηση να τυλιχθεί στις φλόγες και να καταστραφούν τόσο εμπορεύματα που υπήρχαν εκεί αλλά και μέρος του εξοπλισμού στο εσωτερικό της. Για την υπόθεση διενεργήθηκε προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω, προσωπικό του οποίου και κατάφερε να ταυτοποίηση τον δράστη.

Σε βάρος του 19χρονου Αλβανού που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας ενδιαφέρει και το μετά. Θα κάτσει μέσα; Θα κάνει έφεση; Θα κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος χωρίς να ξέρουμε με τι μοιάζει;

    • …σας ομιλει ο απηυδισμενος Έλλην πολίτης.
      Βοήθεια βοήθεια.
      Τι θα κάνω, τι θα απογινω με όσα συμβαίνουν γύρω μου.
      Νόμοι υπάρχουν ή δεν?
      Θα με σκοτώσει αφού αφέθηκε ελεύθερος η θα ζω με την αγωνία αυτή?
      Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που εισάγαμε εργάτες γης, γιατί οι δικοί μας ήθελαν να γίνουν όλοι επιστήμονες.
      Τι ξημερώνει αύριο? Θα ζήσω? Θα με σακατεψουνε ή θα με κάψουν και εμένα ζωντανό?
      Ζητείται υπεύθυνη απαντηση.

      • Οτι δεν γνωρίζουμε ανάγνωση?
        Μήπως ήσουν αγέννητος τι έγινε ειδικά τα πρώτα 10 χρόνια των εισαγωμένων επενδυτών εκ βορά?
        Η τι εξακολουθεί να γίνεται μέχρι τήν σήμερον ημέρα?
        Η τι γλώσσα ακούγεται στην παραλιακή που γίνεται η παρέλαση?
        Άντε γειααααααάαααά.

  2. Η Κως ανήκει στην Ελλάδα; Γιατί, ακούω παντού να μιλούν Αλβανικά...!

    Sorry, στη Γεωγραφία ήμουν…. αρβανίτικο κεφάλι..! 🎃

  3. ρε πάτε καλά;;;;είστε σοβαροί;;;εσείς τώρα κάνετε λειτούργημα;;;υπάρχουν αποδείξεις ότι έκλεψε έβαλε φωτιά σε ξένη ιδιοκτησία και την κοπανησε και μας λέτε ότι δεν συνελήφθη;;ρε τριτοκοσμικοί με τα δικαστικά σας σκάνδαλα έτσι θα σωθεί η χώρα;;;με τετοιες αποφάσεις;;;για αυτό δεν μπορούμε να ξεμυτισουμε απ’ τα σπίτια μας;;;;Ααααααν ήταν Έλληνας άραγε ή καμμία ηλικιωμενη που πουλάει κάλτσες στη λαϊκή τι θα γινόταν άραγε;;;;άστο ξέρουμε,,,ενα δικαστικό σύστημα σε πλήρη σήψη.

  4. Αυτή η χώρα θα σωθεί,όταν ένα από τα πρώτα πράγματα, που θα φτιάξει ένας σωστός πρωθυπουργός,θα είναι κι ένας νέος….σοβαρός δικαστικός κωδικας κι όχι αυτές οι αηδιες που διαβάζουμε καθημερινα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ