Ελεύθεροι Πολίτες Κω: Επτωχεύσαμεν σφόδρα και πρωτίστως σε αξίες και ιδανικά

9
5385

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

           Κως, 28/10/2023 Ελεύθεροι Πολίτες Κω – ΜιχάληςΤρακόσας & Ε.Π.
                            Ελληνίδες – Έλληνες δυστυχώς επτωχεύσαμεν!
      Επτωχεύσαμεν σφόδρα και πρωτίστως σε αξίες και ιδανικά. Αποστασιοποιηθήκαμε  από τα ήθη, τα έθιμα και την Πίστη που ορίζουν την ταυτότητας μας. Στεκόμαστε άβουλοι, άχρωμοι, άοσμοι και ανήμποροι, μπροστά στις κάθε είδους «επιθέσεις», που ανηλεώς μας βάλλουν από παντού. ( φωτιές, πλημμύρες, πονηρές ενέσεις, τρίτο φύλο, παγίδα – κάρτα του Πολίτη, αποκλεισμοί οικογενειών, παιδοφιλία και τεχνίτη νοημοσύνη στα σχολεία, πλειστηριασμοί, λαθροέποικοι κ.τ.λ. ).
        Συμπολίτες, ορθώσατε ανάστημα και αντισταθείτε προσωπικώς και συλλογικώς, σε ο,τιδήποτε επιχειρεί να αφαιρέσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας! Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να αλλάξουμε την μοίρα τούτου του κόσμου, μια μοίρα που αν δεν συσπειρωθούμε, προβάλλεται εξαιρετικά δυσοίωνη για τις επόμενες γενιές…
          Μην αφήνετε τον φόβο να σας κυριεύει και αναθεωρείστε ο,τιδήποτε σαθρό, παρουσιάζεται ως δεδομένο ή μη αναστρέψιμο! Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους ένδοξους προγόνους μας και στον Πανάγαθο Θεό που μας ευλογεί με την αγάπη Του, να στήσουμε τείχος αντίστασης και σωτηρίας κατά των σκοτεινών και διεστραμμένων εγκεφάλων, που οραματίζονται κτηνωδίες για την ανθρωπότητα, παρασύροντας τις οικογένειές μας στον όλεθρο.  Ο αγώνας τώρα ξεκινά! Γρηγορείτε!
         «Εάν μη μετανοήτε, πάντες ομοίως απολείσθε» ( Λουκ. 13,3 ).
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Είτε σας αρέσει ,είτε όχι ,είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφει ο κύριος Τρακοσας.Λυπαμαι αν σας χαλάω τον ύπνο κ την ειρωνία ,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσετε ,για να μην προσγηωθειτε απότομα .Αν πάλι σας αρέσει αυτός ο κόσμος έτσι όπως κατάντησε ,θα σας έλεγα δικός σας ο ανηφορος ,δικός σας κ ο κατήφορος .

  1. Μάλλον εσείς φοβάστε. Οπως έλεγε και ο Ηρακλείτος τα πάντα ρεί, έτσι και η κοινωνία προχωραει. Μείνατε στάσιμος και μετεξεταστέος με τις παγιωμένες απόψεις σας. Καληνύχτα έχετε

  2. Μαζευτε τους.Χαρά που θα έχουν οι αρχαίοι Έλληνες με τα ανοικτά μυαλά,βλέποντας σαν απογόνους αυτά τα φυτά.Από την άλλη είναι τραγικό να αφήνουμε σύμβολα του έθνους μας στα χέρια αυτών των τύπων.Αντιδράστε δεν εχει πιο κάτω.Το θεωρούν ότι κάνουν αγώνα και περνούν θάρρος από την αδιαφορία μας και το χαβαλέ.

  3. Μπράβο άξια τέκνα της Πατρίδος.
    Ωσανά, χαίρε της αγνότητος χρυσόμαλο δέρας (άσχετο, μου ξέφυγε…).
    Και δε μου λέτε;
    Αμα χειροκροτήσω αυτη τη φορά, πόσο γλυτώνω απο το λογαριασμό ,,,,,,;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ