18χρονος κολυμπώντας από τις απέναντι ακτές εντοπίστηκε στην Αμμόγλωσσα Κω | Άλλοι 48 βγήκαν στο Ψαλίδι και περπατούσαν έξω από τη Μαρίνα

1
544

Στον εντοπισμό και τη διάσωση ενός αλλοδαπού 18 ετών, προέβησαν πρωινές ώρες Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2023, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου Αμμόγλωσσας ν. Κω.

Συγκεκριμένα, ιδιωτικό σκάφος εντόπισε τον ανωτέρω να κολυμπά προς τις ελληνικές ακτές, ενώ στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου τον περισυνέλεξε και τον μετέφερε στον οικείο λιμένα. Στη συνέχεια παραδόθηκε σε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

Άλλοι 48 Κυριακή πρωί

Χτες Κυριακή πρωί εν τω μεταξύ 48 αλλοδαποί (γυναικόπαιδα) βγήκαν στο Ψαλίδι και εντοπίστηκαν να περπατούν έξω από τη Μαρίνα Κω απ’ όπου και παρελήφθησαν για το ΚΥΤ Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νικηταρά που είσαι ;;; Μαζευτείτε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου μαζί με το Γραφειο τουρισμού να βραβεύσετε το παλικάρι που ήρθε κολυμπώντας.. μην είστε αγενείς σε τέτοια θέματα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ