Κως: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη

51
19032

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ , τα σωματεία και φορείς , σήμερα το απόγευμα 20 Οκτωβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας. Οι πολίτες που συμμετείχαν στην αντιπολεμική διαδήλωση είπαν ένα ηχηρό “όχι στον πόλεμο” επιδεικνύοντας την αλληλεγγύη στο λαό των Παλαιστινίων, τονίζοντας ότι «επί 75 χρόνια υποφέρει από τους ανελέητους βομβαρδισμούς και τις δολοφονίες του Ισραήλ, όπως χαρακτηριστικά είπαν οι διοργανωτές».
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και οι φορείς που οργάνωσαν το σημερινό συλλαλητήριο καλούν την εργατική τάξη «να δράσουμε για τη στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για ελευθερία!».

Πηγή: https://www.kostv.gr

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε κουμουνιστες ανθέλληνες τι σκριβως θέλετε;Πάρτε δρόμο από τη χώρα μαζί μα τους Παλεστινιοι δολοφόνους σας,έχουν χύσει και Ελληνικό αίμα οι φονιάδες.

    • …και εσεις ασχολειστε με την Παλαιστινη?
      Καθε μερα αποδεικνύετε ….. που σας βαραει.

      • Μέχρι και προτομή στην Αμφιάλη του Πειραιά, επειδή βρέθηκε ένας μακάκας ακροδεξιός και τον σκότωσε.
        Αυτοί είναι οι τάχα μου «ήρωες» για τα κουμούνια.
        Αυτοί είναι οι «αριστεροί».

    • Σε είδα που πέρναγες με το μηχανάκι ρε φασιστομουτρο και σε άκουσα που έλεγες,
      » ένας Κασιδιαρης σας χρειάζεται » σε έχω σταμπάρει.

      • Γνωρίζετε πως γεννήθηκε ο κομμουνισμός?
        Τίνος παιδί- δημιούργημα είναι?
        Αν το ξέρατε δεν θα είσαστε απέναντι στους Εβραίους.
        Αλλά είστε τόσο γκαγκάδες που μόνο για οίκτο είσαστε.

      • ΗΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

        Πολύ καλά είπε και έτσι λέει οι πλειοψηφία στο νησί, μπορεί να μας πρήζετε τα … και να φαίνεστε παραπάνω με αυτές τις ….κίες αλλά το λένε και τα ποσοστά ότι είμαστε περισσότεροι. Να έχεις υπόψη σου ότι είσαι και εσύ σταμπαρισμένη 😉 ΗΛΗΘΙΑ!

      • ΗΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

        ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΕΝΗ 😉

      • και εσύ σταμπαρησμενη είσαι 😉
        Οι εθνικιστές είμαστε πολλοί περισσότεροι στο νησί το λένε και τα ποσοστά

  2. άραγε όλοι αυτοί οι αριστεροί στην πορεία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας που ήταν;
    είμαστε εναντίον οποιουδήποτε πολέμου αλλα όταν έχει να κάνει με εθνικά θέματα μην έχουμε αλλεργία

  3. Πόσο επικίνδυνοι είστε ρεεεεεεεε;Κουβαλησατε τους Παλαιστίνιους από το hot spot για να έχετε κόσμο;Τους δίνετε θάρρος και δικαιώματα;Αν αύριο εξεγερθούν θα χαρείτε, μια ζωή προδότες και υποστηρικτές τρομοκρατών, απόγονοι σφαγεων και κατσαπλιαδων είστε ρεεεεεεεε….

  4. Αύριο θέλει πορεία υπέρ του Ισραήλ.
    γιατί αυτό δεν ήταν αντιπολεμικό αλλά Παλαιστίνη

  5. Εσας ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ακροαριστεροί που μιλάτε για κατοχικό Ισραήλ, δεν σας είδα μια φορά να πείτε για κατοχική Τουρκία στην Κύπρο. Μια ζωή επαναστάτες της ντουντούκας θα είστε, γι αυτό έχετε μείνει μια χούφτα όλοι κι όλοι. Ο ελληνικός λαός σας έχει στο φτύσιμο και το ξέρετε. Θα έρθει η μέρα που θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ γι όλα αυτά που κάνετε αλλά ο λαός δεν ξεχνά τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Αφού αγαπάτε τόσο πολύ τα λάθρο, να πάτε όλοι μαζί στην παλαιστινη και να την υπερασπιστήτε, μπάς και ξεβρωμίσουμε από όλους εσάς.

  6. Νεοδημοκρατη αν ειναι αυτοι τρομοκρατες οπως υποστηριζεις με τον ιδιο συλογισμο θα ελεγες τρομοκρατες τον Κολοκοτρωνητον Καραισκακη τον Μακρυγιαννη και ολους αυτους που λεμε σημερα ηρωες τοτε ολοι σαν και εσενα τους ελεγαν τρομοκρατες

    • Σκότωναν αθώους αυτοί που λες βλήμα;Αν ναι και κρύβονταν πίσω από γυναίκες και παιδιά,αν έκαναν τα παιδιά τους κινητές βόμβες και τα θυσίαζαν,ναι θα ηταν τρομοκρατες.Ποιος Έλληνας θα πάταγε σε πτώματα παιδιών και γυναικών να σωθεί;Μην πιάνεις στο στόμα σου τους αγωνιστές του 21.Έχεις ξεφύγει τελείως από το φανατισμό σου.

  7. Το να είναι αντιπολεμικό συλλαλητήριο και να αλαλαζουν Αλαχου Ακμπάρ, εμένα προσωπικά με ξεπερνάει. Όταν επικρατήσουν και επιβάλλουν σαρία λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεων τους, τότε ελάτε να μου πείτε οι έξυπνοι αριστεροί που θα βρίσκεται το κεφάλι σας. Για αυτούς είστε απλά ΑΠΙΣΤΟΙ

    • Τα λες πολύ σωστά. Δυστυχώς η μαύρη αλήθεια είναι αυτή. Και γω πονάω δεν αντέχεται κανένας πόλεμος καμία αρπαγή, βιασμός, νεκροί πφφφφ σκοτάδι και σφαγή παντού. Ποιος άνθρωπος μπορεί να ζήσει καλά όταν ξέρει ότι γίνονται πόλεμοι?
      Παρόλαυτά έχεις δίκιο. Εμάς μας θεωρούν άπιστους. Ακόμη κι αν τους βοηθήσεις θα έρθει η ώρα που θα σε φάνε. Έχει συμβεί εκατομμύρια φορές. Και μένα προσωπικά. Είμαστε άπιστοι. Άρα πολύ απλά γι αυτούς δεν έχει αξία η ζωή μας. Ούτε παιδιά λογαριάζουν ούτε τίποτε.

  8. πάτε καλα; βλέπετε τις εικόνες κάθε μέρα με τα νεκρά παιδιά στη Γάζα και είστε οκ;;; Η διαμαρτυρία σας φταιει; καλά κάνανε ! όλοι πρέπει να διαμαρτυρηθούμε αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι. Ανιστορητοι σκοτώνουν τον κόσμο εκεί 70 χρόνια τώρα, το μόνο που σαν νοιάζει είναι να κάνετε τούμπες στους τουρίστες!

    • Ρε μπαγλαμά, για σκέψου μια μέρα να ξυπνήσεις ένα πρωϊ και να ακουσεις ότι οι Ελληνοκύπριοι βορβαδισαν τα κατεχόμενα και κάνανε εισβολή σκοτώνοντας Τούρκους αμάχους γυναικόπαιδα και άοπλους νεαρούς που διασκέδαζαν.
      Πάνε περίπατο όλα τα δίκια των Παλαιστινίων.
      Για να ακούσω τι έχεις να πεις κόπσνε.

  9. Κριμα για την Κω…ειναι πολύ ωραιο νησι..στο τελος δεν θα κατοικείται απο Έλληνες..

  10. Πωπω ,πόσο καφρίλα εδώ μέσα.
    Ο ένας πιο κάφρος από τον άλλο.
    Αμόρφωτοι, παρτακιδες.
    Σκοτώνονται οι λαοί για του αφέντη το φαΐ,
    και εσείς φοβάστε μην λερωθει η αυλή σας.
    Κάφροι

  11. ευτυχώς που στις εκλογές κάθε φορά αυτά τα άτομα τίθονται στο περιθώριο με ένα 5-6%.
    εύχομαι ακόμα μικρότερο ποσοστό.

  12. Το Εργατικό Κεντρο ΒΣΔ θα πάρει θέση για όσα συμβαίνουν εις βαρος του Ελληνισμού της Ελληνικοτατης Βόρειου Ηπείρου;Θα πάρει θέση για την συνεχιζόμενη ισλαμοποιηση των νησιών μας και της υπόλοιπου Ελλάδος;Μια ζωή «χρήσιμοι βλακες» των διεθνιστων- παγκοσμιοποιητων!Ανοιξτε επιτέλους τα ματια σας και δείτε την αλήθεια!Αδέλφια Δωδεκανήσιοι ,και απανταχού της γης συνελληνες,»στώμεν καλως»!Αμετακίνητοι στην πίστη μας και στα ιδανικά του έθνους των Ελλήνων!

    • Περιμένεις απάντηση.
      Αυτοί είναι βλάκες.
      Αν δεν ήτανε βλάκες ΔΕΝ θα ήταν και ανόητα κουμούνια

  13. Είναι η πρώτη φορά μετά από 2,356 πορείες – συλλαλητήρια που έχει κάνει τα υπόλοιπα ορφανά του Στάλιν, που βλέπει να συμμετέχουν περισσότεροι από αυτούς τους 7-10 εγκεφαλικά καμμένους αριστεροφασίστες. Να δω αν θα συνεχίσει να χαμογελάει όταν θα έρθει η ώρα που θα την πέσουν στο σπίτια κ τους ανθρωπους τους

  14. Και οι κατατρεγμένοι Παλαιστίνιοι του hotspot οι οποίοι τρώνε, πίνουν, κοιμούνται και βολτάρουν στην Κω να υποθέσω ότι έτσι διαμαρτύρονται για τα αδέρφια τους που πολεμούν στη Γαζα!!

  15. προδότες ρουφιάνοι ελεεινή αύριο μεθαύριο Πού πας σφάζουνε θέλω να δω τι θα λέτε ρεμάλια Κάνατε και συλλαλητήριο

    • πες τα! όλοι οι σκ..οψυχοι μπήκαν να γράψουν εδώ μέσα. Ντροπή σας ρε, αντί να ανατριχιαζετε με τον πόνο τόσων γυναικόπαιδων… πάω στοίχημα ότι οι μισοί από σας σταυροκοπιοσασταν στην εκκλησία σήμερα. Φαρισαίοι ! Υποκριτές!

  16. Ποσό γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;Είναι οι ίδιοι που περσυ υποστήριζαν τους εισβολείς Ρώσους που μπήκαν στην Ουκρανία και κατέστρεφαν τη χώρα και σκότωναν αθώους και μικρά παιδιά.Ακούσατε κάποια συμπάθεια για εκείνα τα παιδιά;Απλά την μια έφταιγε το ΝΑΤΟ,την άλλη είχαν φασιστικό καθεστώς και ότι παλιά ήταν δικά τους.Σήμερα που κάποιοι τρομοκράτες σκότωσαν αθώους γυναίκες και παιδιά,το ΚΚΕ μετ ποιον είναι;Με τη δημοκρατική Χαμάς ,να μην αντιδράσει το Ισραήλ να ανέχεται να σκοτώνουν αθώους πολίτες του .Φταίει Εξαλου πάλι η Αμερική και το ΝΑΤΟ.Τι σας έχουν δώσει και δεν καταλαβαίνετε τι λέτε;Τέλος το λέω εδώ και χρόνια,υπάρχει στις χιλιάδες ομιλίες σας η λέξη Ελλάς,Ελληνικός λαός;Όχι λαός εργαζόμενοι κλπ.Στην Ελλάδα είστε .Ακόμα περιμένω να μου πει καποιος από το ΚΚΕ τη διαφορά τους από τη ΧΑ.

  17. έτσι να κάνετε διαδηλώσεις για αυτούς και όταν μπουν στα σπίτια σας να τους βάλετε και στο κρεβάτι σας ταγαρια

  18. Όταν γυρίζεις απ’ τη βόλτα με το σκυλάκι του αφεντικού… Μετά κάθεσαι να σου πιάσει και τον κ… Απ’ ότι φαίνεται για σένα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή…

    • Έχεις πάρει άδεια από τον Περισσό να το γράψεις αυτό;Ξέρω από μόνοι σας δεν μιλάτε.Θέλετε κούρδισμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ