Νικόλας Σπύρου για εκλογικό αποτέλεσμα: Θετική η εκλογή νέων – Τεράστια η αποχή | Κανείς από τους 3 υποψήφιους δεν κατάφερε να πείσει τους αναποφάσιστους

16
15488

Νικόλας Σπύρου για εκλογικό αποτέλεσμα στον Έκφραση 97 και στην δημοσιογράφο Καλλιόπη Δανελλάκη: Θετική η εκλογή νέων – Τεράστια η αποχή | Κανείς από τους 3 υποψήφιους δεν κατάφερε να πείσει τους αναποφάσιστους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλε νικο πρεπει να σου πω οτι η αποχη ηταν μικρη στην πραγματικοτητα γιατι στους εκλογικους καταλογους συμπεριλαμβανονται ολοι οι ελληνες κατοικοι εξωτερικου που μεταναστευσαν στις δεκαετιες του 50 και του 60. Πχ στο ασφενδιου ειναι γραμμενοι 4000 αλλα δεν ψηφισαν ποτε πανω απο 1750. Ενω η αποχη ηταν πολυ ελαχιστη.

    • Φοβάμαι ότι έχεις μείνει στο 50 και στο 60. Οι απογραφές που γίνονται κάθε δεκαετία για ποιο σκοπό γίνονται? Οι δηλώσεις των τοπικών αρχόντων να πάμε να απογραφούμε γιατί γίνονται? μπας και τις πήρε το αυτί σου? Τις έδρες που άλλαξαν ανά δήμο βάση της απογραφής? Τους κάθε λογής μετανάστες και αλλοδαπούς που ψηφίζουν στην Κω και στο πολευθνικό ζιπάρι τους έχεις πάρει είδηση? Εμπάς περιπτώση πεςμας εσύ όχι 50% που είναι η αποχή αλλά και 30% να ήτανε περίπου δηλαδή αξιωματική αντιπολίτευση σου φαίνεται λίγο ποσοστό και δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να γυρίσουνε στα κοινά και να μην ιδιωτεύουν δηλαδή να τους φτύνουν όλους και εσάς μαζί?

  2. Σε είδα στην εκπομπή του Βενέρη. Νικόλα έπρεπε να είσαι στο δημοτικό σύμβούλιο. Είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου.

  3. Και εγώ λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Κω αποφάσισε ότι θέλει δήμαρχο τον Νικηταρά, περιφερειάρχη τον Χατζημαρκο και πριν δύο μήνες κυβέρνηση την ΝΔ.Σας αρέσει ή όχι,η αλήθεια είναι αυτή.Την καραμέλα με την απόχη, πλειοψηφία, την ανακάλυψαν αυτή που υπέστησαν συντριβή.Γεμισαμε ειδικούς, τώρα και εκλογολογους… Καταλάβετε ότι ο κόσμος τιμάει αυτούς που είναι στο πλάι του και καθημερινά στο πεζοδρόμιο.Ετσι απλά, για να μην πω τίποτα άλλο…..

  4. έλα αύριο να φάμε στον Αντώνη το φίλο μας στο COPA και άσε τα πολιτικά…σε 4 χρόνια πάλι που θα είσαι και υποψήφιος!!!

  5. εκλογικός κατάλογος στο εκλογικό τμήμα 157 κω 4αταμα γεννημένα 1910 1920 1912 και 1921 για του λόγου το αληθές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ