Δηλώσεις Νικηφόρου Παπανικόλα και Χρύσας Καραγιάννη για το εκλογικό αποτέλεσμα

0
4225

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νικηφόρου Παπανικόλα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές της περασμένης Κυριακής 8 Οκτωβρίου, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε τα εξής:

Στο τέλος αυτής της διαδρομής, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μας στο Νότιο Αιγαίο που πίστεψαν στο όραμα μας, μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τη δύναμη να συμμετέχουμε ενεργά.

Αναλαμβάνουμε με ευθύνη την υποχρέωση δεσμευόμενοι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο και την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για τη μεγάλη και καθαρή νίκη τους, καθώς και τους συνυποψήφιους Χρύσα Καραγιάννη και Ιωάννη Αγγέλου για τον έντιμο αγώνα και την εκλογή τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η επόμενη μέρα μας επιτρέπει να ελπίζουμε, αλλά παράλληλα μας μεταφέρει την ευθύνη να εργαστούμε σκληρά για να δώσουμε στα νησιά και τη ζωή μας το πρόσημο που τους αξίζει.

Η Νέα Εποχή ξεκίνησε.

Το αύριο ξημέρωσε.

25.586 ευχαριστώ!

 

Μετεκλογική Δήλωση της υποψήφιας περιφερειάρχη Χρύσας Καραγιάννη

Η υποψήφια περιφερειάρχης στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές κ. Χρύσα Καραγιάννη και επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την επανεκλογή του ως περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου. Επίσης συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου κ. Νικηφόρο Παπανικόλα και κ. Ιωάννη Αγγέλου για την εκλογή τους μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Θέλω όμως κυρίως να εκφράσω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους χιλιάδες νησιώτες και νησιώτισσες που εμπιστεύτηκαν εμένα και τα μέλη του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» με την ψήφο τους.

Εγώ προσωπικά, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας αυτής, που αγωνιστήκαμε με εντιμότητα, ακεραιότητα, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, δεσμευόμαστε ότι προτάσσοντας τις πολιτικές μας θέσεις, θα συνδράμουμε μέσα από μια μία εποικοδομητική αντιπολίτευση στην πορεία για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και συνεπώς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ