Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός έμπορος Νίκος Πανηγύρης | Συλλυπητήρια Β. Υψηλάντη

0
5265

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 90 ετών, έφυγε σήμερα από τη ζωή και κηδεύεται αύριο, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, ο γνωστός έμπορος του νησιού μας Νίκος Πανηγύρης. 

Ο Νίκος Πανηγύρης ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε επί αρκετές δεκαετίες στον κλάδο της εμπορίας στην περιοχή της Δωδεκανήσου. Ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος και ενεργος πολίτης στο νησί της Ρόδου και υπηρετήσει σε διάφορούς συλλόγους και φορείς του νησιου μας επί αρκετά χρόνια.

Είχε διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος στον σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών στο νησί της Ρόδο, αλλά και πρόεδρος και αντιπρόεδρος στη λέσχη Lions, με μακρά θητεία.

Ο ίδιος είχε πρωτοστατήσει για τη δημιουργία του Σταυρού της Φιλερήμου αλλά και για διάφορα ακόμη μνημεία που δημιουργήθηκαν όπως για παράδειγμα το μνημείο των εκτελεσθέντων Δωδεκανησίων στο Νοσοκομείο της Ρόδου που δημιουργήθηκε επί προεδρίας του στη Λέσχη Lions κ.α.

Η κηδεία του Νίκου Πανηγύρη θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου, αύριο, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και ώρα 13:00.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα

Ο λογαριασμός είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR520110461000004615450390

ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)

Η οικογένεια της «Ροδιακής» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντως.

 

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου  Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον θάνατο της Μαίρης Σουλούνια Χαρίση

9 Οκτωβρίου  2023

 

« Με οδύνη αποχαιρετώ την αγαπημένη μου φίλη και συμπατριώτισσα Μαίρη Σουλούνια Χαρίση. Η Μαίρη υπήρξε υπόδειγμα συνεπούς εργαζόμενης μητέρας, με μεγάλη κοινωνική προσφορά.  Δοτική και μελίρρυτη στην κοινωνία μας, αντιμετώπιζε τη ζωή, μέχρι και την πρόσφατη δοκιμασία της υγείας της, πάντα με θάρρος και αξιοπρέπεια. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα την σκεπάσει. Αιωνία της η μνήμη. »

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ