Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή η συμπολίτισσά μας Μαίρη Χαρίση-Σουλούνια

0
9620

«Έφυγε» αιφνίδια από κοντά μας σε ηλικία 65 ετών η συμπολίτισσά μας Μαίρη Χαρίση- Σουλούνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Ρόδου, αφού ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο που χαρακτηριζόταν από την καλοσύνη και το φωτεινό χαμόγελό της. 

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023, και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Κοιμητήριο της πόλεως Ρόδου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου

Σε γραπτή δήλωσή του ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει:

«Αποχαιρετούμε με οδύνη τη Μαίρη Χαρίση-Σουλούνια που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Μια άξια Ροδίτισσα. Σύζυγος, μητέρα και γιαγιά. Υπηρέτησε σε όλη τη ζωή της με αγάπη και χαμόγελο τον τόπο μας και ήταν πάντα δίπλα σε κάθε ανάγκη της ροδίτικης κοινωνίας. Άφησε το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στο νησί μας ως εργαζόμενη στην Ολυμπιακή Αεροπορία, ως Επίτιμη Πρόξενος της Ισπανίας στη Ρόδο, ως δραστήρια και ενεργή πολίτης.

Στην οικογένειά της, με την οποία με συνδέουν συγγενικοί δεσμοί, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου. Προσεύχομαι ο καλός Θεός να τους δίνει κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές του πόνου και του πένθους.Αιωνία η μνήμη της!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ