Γιάννης Αγγέλου, (για αποκάλυψη Γενί Σαφάκ): Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτα!

1
4243

Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτα!

Ό,τι αποφεύγει να πει η ελληνική κυβέρνηση, τα δημοσιεύει η τουρκική πλευρά!

Και φυσικά ΔΕΝ διαψεύδονται!

Το χτεσινοβραδινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ που ισχυρίζεται ότι η Αθήνα σταμάτησε να εξοπλίζει νησιά και πως επίκεινται κι άλλες «θετικές εξελίξεις» όσον αφορά το Αιγαίο μέχρι το Δεκέμβρη, αποκαλύπτει την ουσία των συζητήσεων στη Νέα Υόρκη, που περιλαμβάνουν υποχωρήσεις και μόνο!

Οι αξιώσεις της Άγκυρας, επί της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στο Αιγαίο, όπως τέθηκαν στις συναντήσεις των δύο κυβερνήσεων, βρήκαν ευήκοα ώτα. Σε συνέχεια του αφοπλισμού των νησιών στα πλαίσια της ενίσχυσης της Ουκρανίας, που από τον περασμένο Ιούνιο το ΚΚΕ γνωστοποίησε στον λαό μας, χτες, η τουρκική πλευρά πάει ένα βήμα παρακάτω!

Συνεχώς η Λαϊκή Συσπείρωση και από την πρώτη στιγμή, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα παζάρια στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μετά την απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου να εγκαταστήσει ΝΑΤΟϊκές βάσεις σε ελληνικά νησιά.

Η επιθυμία  των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας για συνεκμετάλλευση-συνδιαχείριση του Αιγαίου προχωρεί υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε περιφέρεια και δήμους καλούν τον λαό των νησιών σε επαγρύπνηση!

Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτα!

Θέλουμε τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του!

4/10/2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο κάθε άσχετος μιλά πολιτικά.Ελεος έγραψε μια εφημερίδα κάτι στη Τουρκία και το κάνουμε θέμα;Την μέρα που οι περισσότεροι,γιατί υπάρχουν και άλλοι που στεναχωρήθηκαν,έπεσε στη θάλασσα το και νουργιο πλοίο της πατρίδας μας.Αλήθεια αυτό γιατί το πήραμε;Να περιπολεί στην Καρδίτσα ;Δεν θα είναι στα νησιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ