Εκλογές και προγραμματισμός δράσεων για το φιλοζωικό σωματείο Kittys of Kefalos

6
7822

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοζωικού Σωματείου Kitty’s of Kefalos, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής, 1/10 τις αρχαιρεσίες, για την εκλογή νέου Δ.Σ., ενώ στην συνέχεια ακολούθησε, απολογισμός των πεπραγμένων για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, οικονομικός απολογισμός και προγραμματισμός νέων δράσεων, ενώ παράλληλα συνεχίστηκε και η εγγραφή νέων μελών που θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά το δραστήριο σωματείο από την Κέφαλο, το οποίο ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι Άγγλων πριν από 18 χρόνια, με σκοπό την φροντίδα και την στείρωση των αδέσποτων γατιών της Κω.

πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δηλαδή ήρθαν οι ξένοι στη χώρα μου να οργανώνουν φιλοζωικά σωματεία να στειρώνουν τις γάτες της χώρας μου ώστε να εξαφανιστούν με τα χρόνια και να μας πνίξουν τα ποντίκια. αλήθεια τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι ξενόφερτοι εισβολείς; ειναι αποικιοκράτες του μεσαίωνα; τι ακριβώς κάνουν σε ξένη χώρα; ανοίκει η Ελλάδα στους Έλληνες;;

    • Αν δεν μπορείς εσυ ναι καλό είναι να βοηθάει οποίος μπορεί.Φαντάσου εσυ το 2023 έχεις τις γάτες για να τρώνε και να εξαφανίσουν τα ποντίκια.Ελεος άνθρωπε μου.

  2. Αλήθεια αν πάμε στην Αγγλία θα μας επιτρέψουν τέτοιες δραστηριότητες προσβλητικές για τη χώρα τους.;ποιος τους επιτρέπει να οργανώνουν σωματεία ιδίως τώρα που δεν ανοίκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

    • Είσαι χαζούλης;Το να ιδρύσει καποιος κάτι μπορεί οπουδήποτε.Δεν συμβαίνει ότι πέρνει την εθνικότητα του.Ελεος με τα απλά,κομπλεξικά.

  3. Κάντε κάτι με τους γραφικούς που μαζεύουν γάτες και τις ταΐζουν οπουδήποτε.Δεν έχει χαθεί γάτα στο νησί επειδή δεν είχε να φάει.Το να τις ταΐζουν και όπως όλα τα ζώα αν έχουν τροφή αναπαράγονται περισσότερο.Αυξάνεται ανεξέλεγκτα ο πληθυσμός προκαλώντας προβλήματα και για τα ζώα και τους ανθρώπους.Φιλοχωος δεν είναι αυτός που θα δώσει φαγητό στις γάτες.Η γάτα είναι ζώο συντροφιάς.Τι καλό τους κάνετε αν αυξάνετε τις αδέσποτες ;Αντί να αγοράσετε μια σακούλα φαγητό δώστε τα χρήματα να στειρώσεις ένα γατί.Θα σώσεις πολλά περισσότερα έτσι.Τέλος εσείς οι καλές κύριες και κύριοι που το παίζετε γάτο μαμάδες,φροντίστε τις γάτες σπίτι σας και όχι στις πλατείες ,δρόμους και χωράφια άλλων.Επιτέλους σεβάστητε και τα ζώα και τους συναθρωπους σας,την κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ