Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό , τραυματιοφορείς , ακτινολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Κω και το ΕΚΑΒ

0
11327

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό , τραυματιοφορείς , ακτινολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Κω και το ΕΚΑΒ .

Με την παρούσα επιστολή νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας σε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την αμέριστη φροντίδα, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κατάρτιση αλλά κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση του πατέρα μας Θεοδωρέλλη Στέφανου του Δημητρίου , ο οποίος εκτάκτως και έπειτα από πρόσφατη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Κω και έπειτα με ΕΚΑΒ στην Αθήνα σε κρίσιμη κατάσταση .

Παρά τις δυσκολίες που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο σύστημα υγείας και ιδιαίτερα το Νοσοκομείο της ΚΩ (χωρίς καρδιολόγους , χωρίς παθολόγους και άλλους πολλούς χωρίς ) και κατά συνέπεια τους υπηρετούντες αυτού, διαπιστώσαμε τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες που δόθηκαν στον πατέρα μας.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε τις γιατρούς , κα. Ρωμανού Σαλώμη( Γενική Ιατρός ) , κα. Αναγνώστου Ηλιάνα και κα. Χρυσικού Μήνα (Αγροτικοί Ιατροί ) για την άριστη επιστημονική τους επάρκεια , το ήθος τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τις διακρίνει απέναντι στον ασθενή. Μας απέδειξαν αμφότερες πως παρά τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, υπάρχουν ακόμη επιστήμονες που τους διακατέχει ήθος και κυρίως Ανθρωπισμός..

Εν συνεχεία οφείλουμε ξεχωριστές και ευγνώμονες ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα στην κα. Δουλούδη Γεωργία (Νοσηλεύτρια ΤΕΠ) , κα Σακά Ελευθερία ( Νοσηλεύτρια καρδιολογικής κλινικής ) , την κα. Άννα Καμπούρογλου του Ακτινολογικού τμήματος ,τον τραυματιοφορέα κ. Νικολένδρη Βαλάντη , όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν μέρα και νύχτα, χαρακτηριζόμενη από ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό και ζεστά χαμόγελα. Πρόκειται για ανθρώπους ακούραστους, οι οποίοι παρέχουν αποκλειστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς με ειλικρινές ενδιαφέρον, απλότητα και χαμόγελο, υπερβαίνοντας πολλές φορές τον εαυτό τους.

Η εμπειρία αυτή μας έδειξε πως αυτό το «ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ» Νοσοκομείο της Κω έχει μια δυνατή καρδιά που δουλεύει και χτυπά δυνατά χάρη σε όσους μένουν και παραμένουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

Με εκτίμηση, τις θερμότερες, ευγνώμονες ευχαριστίες εκ βάθους καρδίας και τις ευχές μας να συνεχίσετε έτσι , ελπίζοντας να στελεχωθεί το Νοσοκομείο μας ΑΜΕΣΑ με ότι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ απαιτείται για όλους τους κλάδους .

Σαπφώ Θεοδωρέλλη & Στεργία Θεοδωρέλλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ