Κως: Συνελήφθη αλλοδαπός για παράνομη διακίνηση μεταναστών | Άλλοι δύο αλλοδαποί διασώθηκαν από επιβάτες ιστιοφόρου ανοιχτά της Κω

2
12286

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες την (24.09.2023), η Λιμενική Αρχή Κω από πολίτη για περιστατικό αποβίβασης αλλοδαπών από πνευστό ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή «ΨΑΛΙΔΙ» στην Κω.

Ο 34χρονος αλλοδαπός διακινητής συνελήφθη από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/2014 κώδικας μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης και λοιπές διατάξεις, σε συνδυασμό με τα άρθρα 98 έγκλημα κατ΄ εξακολούθηση και 306 έκθεση του Π.Κ. καθώς και του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

Άλλοι δύο αλλοδαποί προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από τους επιβάτες ιστιοφόρου στη θαλάσσια περιοχή της Κω.

Πιο συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κω για τον εντοπισμό δύο (02) αλλοδαπών από ιστιοφόρο σκάφος, στην θαλάσσια περιοχή Αμμόγλωσσα της Κω.

Οι δύο αλλοδαποί περισυλλέγησαν από τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη μαρίνα της Κω, καλά στην υγεία τους, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τι διασώθηκαν οι άνθρωποι?
    Κινδύνευαν μήπως τους φάνε κροκόδειλοι? Καρχαρίες? Πιράνχας ή σκορπιοί?

  2. όπως γράφει σήμερα άρθρο της ζούγκλας.gr,οι λαθρομεταναστες ήρθαν για να μείνουνε με τις ευλογίες μιας κυβέρνησης που υποσχέθηκε ότι δεν θα περάσει κουνούπι τα σύνορα.Αντ αυτού»Νομιμοποιούνται χιλιάδες μετανάστες»με νέες δηλώσεις υπουργων της κυβέρνησης.Για όσους δε το καταλάβανε μπορεί να υπόσχονται ανόδους μισθών αλλά με τέτοιες λαθροεισβολες η μόνη άνοδος που θα βλέπουμε θα είναι η άνοδος των χρεωμενων νοικοκυριων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ