Ρόδος: Άγρια συμπλοκή τριών κοριτσιών και ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας γυμνασίου (Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ)

1
5140

Σοκ, αποτροπιασμό και έντονο προβληματισμό προκαλεί βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει άγρια συμπλοκή τριών μαθητριών ηλικίας 13  και 15 ετών αντίστοιχα σε χωριό της Ρόδου, με γροθιές κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι !

 

Η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από μηνύσεις που κατατέθηκαν, σημειώθηκε σε μεγάλο χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού μας ανάμεσα σε τρεις μαθήτριες: Μία 13χρονη, μαθήτρια πρώτης γυμνασίου και άλλες δύο αδελφές 15 ετών, οι οποίες ήταν επίσης μαθήτριες στο ίδιο σχολείο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος όπου φοιτούσαν και οι τρεις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς που είχε διοργανωθεί. Εκεί ενεπλάκησαν η 13χρονη με την μία 15χρονη, ενώ στη συνέχεια, όπως προκύπτει από τα βίντεο, στον καυγά ενεπλάκη και η δεύτερη αδελφή πιθανότητα για να τις ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια τις προηγούμενες μέρες μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτούν τα κορίτσια και έγινε αναφορά στην διεύθυνση του σχολείου, τόσο από την 13χρονη όσο και από τις δύο 15χρονες.

Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολύ θυμό

Εκπαιδευτικοί που είδαν το βίντεο που κυκλοφόρησε με το συγκεκριμένο περιστατικό, μιλούν για συμπεριφορές που δεν είχαν ξαναδεί στην πολύχρονη εκπαιδευτική τους θητεία. Οι ίδιοι, επισημαίνουν ότι πολλά από τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία μας, ακόμα και από μικρότερες των 12 ετών ηλικίες, έχουν μέσα τους πολύ θυμό και οργή και αντιδρούν οξύθυμα και αντικοινωνικά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε καθημερινή βάση για την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μηνυτήρια αναφορά του πατέρα της 12χρονης μαθήτριας η ζωή της οποίας κινδύνευσε σοβαρά και ήδη τα βίντεο και οι συνομιλίες που καταγράφτηκαν, με τις απειλές, τις ύβρεις και τα απανωτά χτυπήματα, βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση των ανήλικων κοριτσιών στο αρμόδιο δικαστήριο.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

«Ξεφεύγουν» τα περιστατικά bullying σε σχολεία - Πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στον Πειραιά (βίντεο)

Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και σωριάζεται στο έδαφος – «Πάμε να τον βγάλουμε σέντρα» είπαν οι δράστες και αμέσως μετά τον ξυλοφόρτωσαν και τον έκλεψαν – Τι λέει η

Βίντεο: Για μια κοπέλα η άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά – «Τους κυνηγούσαν 30 άτομα, τους χτυπούσαν με καδρόνια»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από πρωϊνή εκπομπή σήμερα. Μητέρα καταγγέλει για παρόμοιο συμβάν με τον γιό της πριν τρία χρόνια. Αναφέρει ότι ήταν με την αντίπαλο ομάδα, πήγε να χωρίσει τους «μαχόμενους» και τις έφαγε αυτός για καλά.
    Τα συμπεράσματα δικά σας…………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ