Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο «Περίπατος ζωής» και οι εκδηλώσεις «Άντε γεια στον καρκίνο» στην Καρδάμαινα

0
24444
Συνεργάτης aegeanews.

Κάθε προσδοκία φαίνεται ότι ξεπέρασε φέτος ο καθιερωμένος Περίπατος ζωής στην Καρδάμαινα, τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη.
Πραγματικά εντυπωσιακή η συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας απ’ όλο το νησί στον «Περίπατο Ζωής» στην Καρδάμαινα με εκκίνηση από το ξενοδοχείο MITSIS – NORIDA BEACH στις 4μμ και κατάληξη στο χώρο μπροστά από το Κοινοτικό κατάστημα όπου ακολούθησε χορός και διασκέδαση περίπου  δύο ώρες αργότερα.
Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βούλα Μπατίκα δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου ευχαριστώντας θερμά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν ενεργά την προσπάθεια.
Το παρών έδωσαν οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας.

Ο ιδιαίτερα ενεργός σύλλογος GOODBYE TO CANCER (Άντε γεια στον καρκίνο) ξεκίνησε τις δράσεις του άτυπα από το 2008 και επίσημα από το 2012 στην Καρδάμαινα της Κω.
Διοργανώνει κάθε χρόνο έναν περίπατο την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στον οποίο συμμετέχει πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού και μαζεύει χρήματα για κοινωφελείς σκοπούς σχετικούς με τη στήριξη των ογκολογικών ασθενών.
Ενδεικτικά αναφέρονται:
* Αγορά μηχανήματος το 2012 για να γίνονται χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του νησιού και να μην χρειάζεται η μετακίνηση ογκολογικών ασθενών στην Αθήνα
* Αγορά νέων κρεβατιών για το νοσοκομείο το 2014
* Αγορά ψυγείου φύλαξης ασκών αίματος το 2017
* Κατασκευή νέου θαλάμου βραχείας νοσηλείας το 2018
* Αγορά αναλυτή ταυτοποίησης μικροβίων και αναλυτή αιμοκαλλιεργειών για το μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου μας το 2020.
* Αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο του νησιού 2022.
* Στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα για χημειοθεραπείες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ