Ρόδος: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Αμπελάς, ένας από τους καλύτερους διακοσμητές της Ρόδου

0
18120

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 69 ετών, ο Ροδίτης Γιάννης Αμπελάς, ένας από τους καλύτερους διακοσμητές βιτρινών της Ρόδου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης, ήταν ο άνθρωπος που στόλιζε όλες σχεδόν τις βιτρίνες των επώνυμων καταστημάτων στο νησί της Ρόδου.

Στην ανάρτησή του αναφέρει συγκεκριμένα:

«Χάσαμε τον Ζανώ !.. Σήμερα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 χρόνων , ο Γιάννης Αμπελάς ένας από τους καλύτερους ντεκορατέρ της Ρόδου. Το πρωί υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει. Ο Γιάννης Αμπελάς(περισσότερο γνωστός ως Ζανώ) στόλιζε τις βιτρίνες σχεδόν όλων των επώνυμων καταστημάτων της Ρόδου και άλλων νησιών. Ήταν ταλαντούχος ντεκορατέρ και γιαυτό τον προτιμούσαν όλοι οι γνωστοί επιχειρηματίες. Τον διέκρινε η ευγένεια και ο τρόπος της εργασίας του στα καταστήματα με τα οποία συνεργάζονταν. Τελευταία είχε συνεργασία με το κατάστημα του Γιώργου Διακοσάββα. Παιδί της Παλιάς Πόλης που ο πατέρας του έπαιζε ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας με το παρατσούκλι Ζαμόρα !,,Καλό ταξίδι Ζανώ !.»

Πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ