«Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου», λέει η μητέρα της 20χρονης που «έφυγε» ξαφνικά

1
35528

Τα συμπτώματα της ασθένειας που τελικά οδήγησε στον θάνατο την 20χρονη δόκιμη πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού από την Κω περιέγραψε η μητέρα της, λέγοντας ότι το πλοίο δεν είχε μεν γιατρό, αλλά πολλούς από το πλήρωμα που την βοήθησαν.

Σε δηλώσεις της την Πέμπτη στο Mega, η μητέρα της κοπέλας από την Κω περιέγραψε τα συμπτώματα της ασθένειας που σταδιακά γίνονταν πιο έντονα. «Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα, πρήξιμο στα χέρια, όπως και πόνους στο στήθος, στα γόνατα και τα κόκαλα. Είχε ακόμη εμετούς». Στην μητέρα της η Μαριάννα έλεγε ότι υποφέρει.

«Το καράβι δεν είχε γιατρό, το ξέραμε. Δεν ρίχνω ευθύνες μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί», υπογράμμισε η μητέρα.

Πρόσθεσε πώς μέσα στο καράβι είχε ανθρώπους που βοήθησαν την κόρη τους φεύγοντας μάλιστα από τη δουλειά τους. «Ο chief ερχόταν και μου φιλούσε το κεφάλι και μου έλεγε να μην πονάω», έλεγε η 20χρονη στην στη μητέρα της.

Για την κατάσταση της κόρης της είπε ότι «βλέπαμε μέρα με τη μέρα ότι γινόταν καλύτερα, αλλά βλέπαμε ότι υπήρχε κάτι που δεν μπορούσαμε να βρουν».

Ο θάνατος της Μαριάννας Τσίγκα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οφείλεται σε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα, η οποία πιθανολογείται ότι προκλήθηκε μετά από τσίμπημα κουνουπιού.

πηγή: megatv.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ