Γιάννης Παππάς: Δόθηκε λύση στο πρόβλημα των ιδιοκτήτων ταξί με την αντικατάσταση των οχημάτων

5
11955

Γιάννης  Παππάς: «Δόθηκε λύση στο πρόβλημα των ιδιοκτήτων ταξί με την αντικατάσταση των οχημάτων»

 

Με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ, κ. Μάκη Κασιδιάρη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.  Γιάννης Παππάς. Συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα που προέκυψε στους ιδιοκτήτες ταξί Ρόδου σχετικά με την αντικατάσταση των οχημάτων Ταξί και ξεκίνησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ένα ζήτημα, όπου, με επιτυχία παρενέβη ο κ. Παππάς ασχολούμενος από την αρχή, με ειλικρινή αφοσίωση.

 

Αναφορικά με τη θετική εξέλιξη της υπογραφής της απόφασης από την Υφυπουργό Μεταφορών κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, για παράταση προθεσμίας της  ισχύος του προγράμματος αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ ο Υφυπουργός δήλωσε:

 

«Από την πρώτη στιγμή στάθηκα στο πλευρό των επαγγελματιών ιδιοκτητών, στο δίκαιο αίτημά τους που άφορα στην  αντικατάσταση των Ε.Δ.Χ  ΤΑΞΙ, με οχήματα από έξι έως εννέα θέσεις. Το συγκεκριμένο αίτημα των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, είχα μεταβιβάσει προσωπικά στον πρώην Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή και στον πρώην Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο.

 

Έπειτα από διαδοχικές συσκέψεις με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά  αλλά και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας TAΞΙ, κ. Κασιδιάρη, με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Ρόδου, Σάββα Χατζηγεωργίου καθώς και με επαγγελματίες του κλάδου, δόθηκε λύση, με την απόφαση που υπέγραψε σήμερα η Υφυπουργός Μεταφορών, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, για την παράταση της προθεσμίας ισχύος  του προγράμματος αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ.

 

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ, και τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Ρόδου, Σάββα Χατζηγεωργίου, για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και των τουριστών μας, ακόμα πιο εύκολη και απλή.

Είμαστε εδώ, στο πλευρό τους, παρόντες στα προβλήματα, για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα με άμεσες δραστικές λύσεις για τους επαγγελματίες» κατέληξε ολοκληρώνοντας ο κ. Παππάς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • χαχαχα περιμενε εσύ.Οσο σου δώσε στην τετραετία που μας είχε ανάγκη,θα σου δώσει και τώρα.

  1. ΠΑΠΑ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ Η ΟΛΑ ΚΑΛΑ…….. 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙ…
    ΤΑ ΚΤΕΛ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΘΕΛΕΙς 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

  2. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ….ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ..ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…..ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ….

  3. Για τις ουρές που σχηματίζουν οι τουρίστες στο αεροδρόμιο και όχι μόνο κύριε Παππά;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ