Αυξήθηκαν κατά 18%-20% οι κυνηγετικές άδειες στην Κω

3
6812
Στο 18%-20% η αύξηση στις  εκδόσεις  αδειών στον Κυνηγετικό σύλλογο Κω επισημαίνει ο πρόεδρος κυνηγετικού συλλόγου Κω Γιάννης Μιαούδης ο οποίος τόνισε , πως οι κυνηγοί της περιοχής στηρίζουν το σύλλογο και  πως «Η νέα κανονιστική σε ότι αφορά το νησί μας δεν έχει αλλαγές από πέρυσι.», οι αλλαγές υπήρξαν στη Ρόδο λόγο των πυρκαγιών στο νησί. Αναφορικά με το κλείσιμο του κυνηγιού στη Ρόδο  στις 20/8 δεν ισχύει  γιατί το σημείο πυρκαγιάς δεν είναι ζώνη διάβασης.
Για θέματα που απασχολούν τους κυνηγούς, μίλησε στο kostv  o κ.Μιαούδης,  ο οποίος τόνισε πως θα υπάρξει την ανάπτυξη του θηραματικού  πληθυσμού, βελτίωση των βιοτόπων , καλλιέργειες περισσότερες, θηραματατικα έργα,   και πρόταση για καλύτερη διαχείριση του καταφυγίου στην Πλάκα, τόσο στη δασική υπηρεσία όσο και στη διοίκηση του δήμου όποια κι αν εν  εκλεγεί μετά της 8 Οκτώβρη, καθώς και την   την άρση μόνιμων καταφυγίων  στην Κω.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το να εισαι κυνηγος εν ετη 2023 δειχνει αρκετα πραγματα για την ψυχοσυνθεση τους.
    Την βρισκουν αφαιρωντας ζωες και μετα το παιζουν και φιλοζωοι.
    Οι ιδιοι που παρατανε τους καλυκες στο δασος μεσα.
    Οι ιδιοι που μοστραρουν τα ατυχα θυματα τοποθετωντας τα πανω στο αυτοκινητο τους κ περηφανοι κανουν thumbsup.
    Οι ιδιοι που δεν εχουν ιδεα απο «κυνηγετικη» περιοδο και πηγαινουν κ σκοτωνουν περιοδους αναπαραγωγης των πτηνων αλλα και του καθε ζωου.Καθιστε κοντα στο Ζηπαρι και ακουστε πυροβολισμους απο τα ορκ, μήνα Ιουνιο.
    Οσ’ αναφορα περι ελεγχων, ποσοτητων και ειδων που χανουν τη ζωη τους, αμφιβαλλω αν υπαρχει ελεγχος απο καποιο αρμοδιο φορεα. Να μου πεις, ποιος αρμοδιος φορεας? Εδω αλλα πιο ευκολα και δεν ειναι ικανοι…

    Α ρε Purge που χρειαζομαστε…

  2. Κυνηγούς έχουμε, τι θα κυνηγούν δεν ξέρω!!! Μάλλον θα κυνηγιούνται μεταξύ τους…όποιος πιάσει τον άλλο…φλούπ και ζίρ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ