Κάλυμνος: Αιφνίδιος θάνατος 65χρονου αλλοδαπού στα Σκάλια, από ανακοπή

0
10520

Στην περιοχή των Σκαλίων βρισκόταν 65χρονος(γεννηθείς το 1958) Αυστριακής καταγωγής, μαζί με τη σύζυγο του, απογευματινές ώρες της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023, όταν αιφνίδια έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε επί του εδάφους.

Έγινε χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή που προ διμήνου τοποθετήθηκε από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, στην πλατεία του Χωριού, στον Πλάτανο, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Στην περιοχή σε σύντομο χρόνο έφτασε και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ Καλύμνου. Οι διασώστες κατέβαλαν τις απαιτούμενες προσπάθειες ,χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο Νοσοκομείου Καλύμνου που διακομίστηκε, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή: kalymnos-news.gr

Λάρνακα: Γύρισε από την εγγραφή στο σχολείο και πέθαvε: Νεκpή μέσα σε μια στιγμή η 17χρονη Ραφαέλλα – Τι έδειξε η νεκροψία

Σε πένθος βυθίστηκε η Λάρνακα μετά την είδηση θανάτου της 17χρονης Ραφαέλλας Κωνσταντίνου η οποία «έσβησε» στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η εξόδιος ακολουθία για την 17χρονη θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 14:00.

Θρήνος στην Κύπρο: Πέθανε η 17χρονη Ραφαέλλα

Η άτυχη Ραφαέλλα έφυγε από τη ζωή στις 05/09/2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης η Ραφαέλλα μετέβη με τον πατέρα της στο σχολείο για τη σχετική εγγραφή της.

Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, γύρω στις 02:30 η άτυχη Ραφαέλλα αποσύρθηκε στο δωμάτιο της για να ξεκουραστεί.

Ωστόσο μισή ώρα μετά εκτυλίχθηκε ανείπωτη τραγωδία, αφού ο πατέρας της την εντόπισε αναίσθητη.

17χρονη Ραφαέλλα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ