Ροταριανός Όμιλος Κω: Ευχαριστήριο για εκδήλωση βράβευσης αποφοίτων αριστούχων μαθητών

0
1419

Σε κλίμα ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου , η εκδήλωση της βράβευσης των αποφοίτων  αριστούχων μαθητών των Λυκείων της Κω , στην αίθουσα εκδηλώσεων ΧΑΝΙ.

Ο Ροταριανός Ομιλος Κω με ιδιαίτερη χαρά βράβευσε όλους τους αριστούχους με γραπτό τιμητικό έπαινο και ένα συμβολικό δώρο ενώ ο τυχερός της κλήρωσης απόφοιτος Σπύρος Γιαννόπουλος κέρδισε την μηνιαία υποτροφία για ένα έτος, η οποία θα καλύψει το κόστος του ενοικίου στον τόπο διαμονής του ως φοιτητή. Με δάκρυα συγκίνησης παρακολούθησαν την εκδήλωση οι γονείς, οι συγγενείς των παιδιών, οι εκπαιδευτικοί καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ο  Δήμαρχος κ Νικηταράς, ο  πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Μ. Μήτρου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ. Χατζηχριστοφής και ο αιδεσιμότατος πάτερ Κωνσταντίνος ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Κω- Νισύρου.

Ιδίαιτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης, το ζαχαροπλαστείο KOS, τον Γιώργο Τράκα (Μισυρλού) και την Coca Cola 3E. Θερμές ευχαριστείες και στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προώθηση της εκδήλωσης και την δημοσιογραφική κάλυψη.

Ο Ροταριανός  Όμιλος τίμησε την επίμονη προσπάθεια, την σκληρή δουλειά των παιδιών αλλά και την σημαντική αρωγή των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους, που τα οδήγησε στην αριστεία. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο στην ακαδημαική τους πορεία.

 

Πρόεδρος                                                  Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Βασίλης Χατζηχριστοφής                                 Αμαλία Ανδρουλάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ