Ρόδος: «Έφοδος» της αστυνομίας σε ξενοδοχείο της πόλης- συνέλαβαν 80 παράνομους μετανάστες

0
11984

«Έφοδο» σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου και στο οποίο διέμεναν, παράνομα, περισσότεροι από 80 μετανάστες, έκαναν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου καθώς και δύο εργαζόμενοι σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις οποίες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο φιλοξενούνται αλλοδαποί που έχουν έρθει και διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Έτσι σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο κατάλυμα όπου και εντόπισαν συνολικά 84 μετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων. Οι αλλοδαποί δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα μας καθώς είχαν εισέλθει παράνομα.

Στο πλαίσιο της διαλεύκανσης της υπόθεσης, συνελήφθησαν όλοι οι αλλοδαποί οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των νόμιμων διαδικασιών θα μεταφερθούν σε Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, αλλά και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου καθώς και δύο εργαζόμενοι σε αυτό.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διευκόλυνση και διαμονή υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια, με την οποία θα παραπεμφθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ