Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Δημήτρης Χατζηστέργος από την Κω

9
19695

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

ο Δημήτρης Χατζηστέργος από την Κω

 

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Χατζηστέργου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στη Περιφερειακή Ενότητα Κω.

 

Ο κ. Χατζηστέργος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, δημοτικός υπάλληλος-Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Δημάρχου, με ενεργή ενασχόληση με τον αθλητισμό ως αθλητής και σήμερα ως προπονητής Καλαθοσφαίρισης και υπεύθυνος Ακαδημιών του ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Με πλήρη αίσθηση ευθύνης και με γνώμονα την συνεισφορά στον τόπο μας, αποδέχθηκα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη μας κ. Χατζημάρκου θέτοντας υποψηφιότητα με την παράταξη #Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο.

Συντάσσομαι με μια αξιόπιστη ομάδα που εργάζεται απρόσκοπτα, με ενσυναίσθηση και ταπεινότητα για το καλό του τόπου και την  πρόοδο των παιδιών μας.

Ο αθλητισμός – ένας χώρος που υπηρετώ με αφοσίωση εδώ και  πολλά χρόνια – με δίδαξε εκτός των άλλων, να θέτω στόχους και κάνοντας την κατάλληλη προετοιμασία, να αγωνίζομαι έντιμα για να τους κατακτώ.

Το Νότιο Αιγαίο μπορεί να πάει μόνο #mprosta, θέτοντας σωστά δομημένες στρατηγικές, στηριζόμενες σε αξίες και σε όραμα προερχόμενο από τους ίδιους τους πολίτες. Επιλέγω λοιπόν να βρίσκομαι συνοδοιπόρος σε αυτή τη διαδρομή και ως ενεργός πολίτης επιθυμώ να μπορέσω εκφράσω – μέσα από εσάς – τα όσα απασχολούν τον τόπο μας, έναν τόπο δημιουργίας και προόδου…Για τα παιδιά μας!

«Η δράση δεν πηγάζει από τη σκέψη, αλλά από την ετοιμότητα για ανάληψη ευθύνης», Dietrich Bonhoeffer».»

 

 

 

 

Βιογραφικό Δημήτρη Χατζηστέργου

 

Ο Δημήτρης Χατζηστέργος γεννήθηκε στις  06-02-1974 στο Αμβούργο της Γερμανίας από μετανάστες Έλληνες γονείς. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός τ.ε., απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Έκανε την πρακτική του στο κεντρικό κατάστημα της Δ.Ε.Η Μαγνησίας στον Βόλο, ενώ εργάστηκε από το 1999 έως το 2001 σε ένα από τα κορυφαία τεχνικά γραφεία ΗΜ Μελετών και Έργων στην Αθήνα, του κ. Μαΐστρου Μίνου.

 

Από το 2001 έως το 2005 εργάστηκε σε ιδιωτική εταιρεία Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Θεσσαλονίκης (Βασίλας Βασίλειος ΑΕ) έχοντας την επίβλεψη και την ευθύνη της ολοκλήρωσης μεγάλων κατασκευαστικών έργων στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως στάδια, δρόμοι, ξενοδοχεία, αλλά και κατασκευές μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στη Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Καλαμπάκα, Κυλλήνη Αχαΐας και Σόφια Βουλγαρίας.

 

Από το 2005 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Δήμο της Κω.

Ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Τμήμα Μελετών και Επιβλέψεων των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος του εργοταξίου Κω και του γραφείου κίνησης (2007-2010), του ΧΥΤΑ (2011-2013), του Τμήματος Κυκλοφορίας, Συγκοινωνίας και Αδειών Μεταφορών (2013-2016), του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης (2017-2020), ενώ από το 2021 έως και σήμερα προΐσταται του Αυτοτελούς Τμήματος Δημάρχου.

 

Παράλληλα με την επαγγελματική του διαδρομή, η αγάπη του για τον Αθλητισμό έχει παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του.

 

Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του σταδιοδρομίας ως καλαθοσφαιριστής των ομάδων Ανταγόρα και Ιπποκράτη, ασχολήθηκε με την προπονητική.

 

Αρχικά (2005) ως προπονητής Καλαθοσφαίρισης, των Ακαδημιών του ΑΣ Ιπποκράτη.

 

Μετέπειτα ως υπεύθυνος Ακαδημιών του ΑΣ Ιπποκράτη μέχρι το 2017.

 

Από το 2019 έως και σήμερα είναι υπεύθυνος Ακαδημιών του ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ.

 

Είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών καλαθοσφαίρισης Β κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Έχει άριστη γνώση αγγλικών και γερμανικών.

 

Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το πιστοποιημένο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων, Συνεργασίας και Αντιμετώπισης Κρίσεων», ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά σε  σεμινάρια δημόσιας διοίκησης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και προπονητικής στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

 

Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Σκέτου και έχουν τρία παιδιά, την Κατερίνα, τον Θεόφιλο και τον Μάξιμο.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρίξε. Λίγη. Πίσσα. Στο. Δρόμο στο. Κακό. Πριναρι. ! Λίγο. Μετά. Τις. Εργατικές. Κατοικιες

    1γελανε. Και. Οι πέτρες.

  2. πότε θα φτιαχτούν οι δρόμοι που ανήκουν στην περιφέρεια??? Έτσι απλά για να μην μπερδεύεται ο κόσμος και τα ρίχνει όλα στον Δήμαρχο. Υπάρχει και περιφέρεια με μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στους δρόμους και με μ πολύ περισσότερο μπάτζετ……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ