Missing alert για 23χρονο Ροδίτη που εξαφανίστηκε στην Αθήνα

0
144

Eξαφάνιση-θρίλερ στο Νέο Ηράκλειο έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, την ώρα που το Χαμόγελο του Παιδιού δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός νεαρού Ροδίτη, η ζωή του οποίου ενδέχεται να κινδυνεύει.

Πρόκειται για τον 23χρονο Κυριάκο Αγγέλου, μόνιμο κάτοικο της Ρόδου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στο Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει άτομο από το περιβάλλον του νεαρού, ο ίδιος έπεσε επίθεσης ενώ βρισκόταν σε περιοχή της Αθήνας

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, περιέγραψε ότι βρισκόταν σε τηλεφωνική σύνδεση μαζί του, όταν ξαφνικά έπεσε θύμα ληστείας και θεωρείται ότι απειλήθηκε η ζωή του. Έκτοτε, ο 23χρονος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώνεται.

Ο Κυριάκος Αγγέλου έχει ύψος 1.67 μ., είναι αδύνατος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του. Φέρει τατουάζ με το σύμβολο του σταυρού στο αριστερό χέρι και καρδιάς στο στήθος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο οργανισμός «ενημερώθηκε στις 23 Αυγούστου 2023 για την εξαφάνιση του Κυριάκου Αγγέλου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, στις 22 Αυγούστου 2023, στις 21:00 κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Κυριάκου Αγγέλου με οικείο του πρόσωπο, πιθανόν έπεσε θύμα ληστείας στην περιοχή της Αθήνας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδεχόμενο άμεσης απειλής για τη ζωή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: https://primenews.press/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ