Τήλος Νέα Πνοή: Με τον Μάνο Χατζηφούντα ο Κωνσταντίνος Πρέντζας

0
5749

Ανακοίνωση υποψηφιότητας.

Τήλο Νέα Πνοή.

 

Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στην παράταξη ένα παθιασμένο Τηλιακό, τον Κωνσταντίνο Πρέντζα, ένα εξέχον στέλεχος της Ελληνικής Ομογένειας της Αμερικής, γιό της Σοφίας Παπαεμμανουήλ-Πρέντζα και εγγονό του παππά Παρασκευά, του ιερωμένου που αποτέλεσε το πνευματικό στήριγμα του νησιού σε δύσκολες εποχές.

Δεν είναι μόνο φτασμένος επιχειρηματίας, αλλά και άνθρωπος της προσφοράς και της αλληλεγγύης, αφού υπήρξε δραστήριο μέλος πολιτιστικών και άλλων συλλόγων και οργανώσεων, προσφέροντας πολύπλευρο κοινωνικό έργο και στηρίζοντας τους συμπατριώτες μας όταν χρειάστηκαν βοήθεια.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του συλλόγου Τηλίων Αμερικής, Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Νέας Υόρκης, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Νέας Υόρκης, επί 18 χρόνια εκλεγμένο μέλος του δημοτικού συμβουλίου Νέας Υόρκης,  μέλος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και μέλος των AHEPA.

Ο ίδιος δηλώνει: «Με τιμά η πρόταση του Μάνου Χατζηφούντα να συμμετάσχω και εγώ στην προσπάθεια  της νικηφόρου παράταξης «Νέα Πνοή» για ανανέωση και έξοδο από τη στασιμότητα που ταλαιπωρεί το νησί.

Θα ενισχύσω τους κρίκους της αλυσίδας που ενώνει τους ξενιτεμένους Τηλιακούς με την πατρίδα, κάτι που είχε ατονήσει εδώ και χρόνια. Πιστεύω πως η

 

συνεργασία με τους αποδήμους μας μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στο νησί μας, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που να θέλει και να μπορεί να το πράξει!»

Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε στην ομάδα μας! Πάμε όλοι μαζί για μια καλύτερη Τήλο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ