Φωτιά στη Ρόδο – Περιφειάρχης: «Ζούμε τραγικές στιγμές» – Απομακρύνθηκαν 8.000 άνθρωποι

11
5696
Φωτιά στη Ρόδο - Αντιπεριφειαρχης: «Ζούμε τραγικές στιγμές» - Απομακρύνθηκαν 8.000 άνθρωποι

«Οι ώρες είναι πάρα πολύ δύσκολες», τόνισε για τη φωτιά στη Ρόδο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκο

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στη Ρόδο όπου επεκτείνεται επικίνδυνα η μεγάλη φωτιά, περιέγραψε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Όπως δήλωσε αρχικά ο ίδιος στον ΣΚΑΪ , «Ζούμε τραγικές στιγμές, είναι αδιανόητη η καταστροφή στο νησί μας»

Τόνισε ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχίζεται ενώ υπογράμμισε ότι προτεραιότητα αποτελεί η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Σημείωσε ότι μέχρι τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου «οι μετακινήσεις έχουν ξεπεράσει τις 7.500-8.000 χιλιάδες».

«Το οδικό δίκτυο είναι αποκομμένο, έγινε με σκάφη η απομάκρυνση και μετά με λεωφορεία για να έρθουν στο βόρειο ασφαλές κομμάτι» πρόσθεσε ο κ. Χατζημάρκος και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε πολύ κόσμο ακόμα. Έχουμε κλειστό οδικό δίκτυο και κάνουμε μετεγκατάσταση σε άλλες περιοχές».

«Μέσα σ’ αυτή την κατάσταση δεν έχουν ακόμη καταγραφεί οι μετακινήσεις των πολιτών στο σύνολό τους. Οι ώρες είναι πάρα πολύ δύσκολες, μετράει να είναι ακόμη ασφαλείς οι ξένοι επισκέπτες και οι κάτοικοι» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα θυμηθεί ήρωες του ’21…
    η Κτηματική υπηρεσία θα έχει την τιμητική της στο να καταγράψει στάχτες..
    τα κ@πρόσκυλα που γέμισαν χρέη συμπολίτες τους.

  2. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ. ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗς ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

    • Σαν τον Καραμανλή.Που είκοσι μέρες πριν τα Τέμπη κουνούσε το δάχτυλο στους….λασπολογους ότι όλα είναι τέλεια στον ΟΣΕ.Και γράφει παρακάτω ενα κομματοσκυλο..τι να μας κάνει ο περιφερειάρχης με τέτοια έκταση φωτιάς.Αρα ..μας είναι αχρειαστος αφού δεν έκανε τίποτε.Τζαμπα πληρωνεται

  3. έχετε ευθύνη!είστε επικίνδυνοι για την χώρα και άχρηστοι για εμάς!αλλά τα συμφέροντα κάποιον ελάχιστων τα βάζετε πάνω απ των πολλών!έρχονται εκλογές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ