ΚΥ Αντιμάχειας: Ευχαριστήριο σε συμπολίτες μας για την στήριξή τους στη λειτουργία του

7
6109

Ευχαριστήριο σε συμπολίτες μας για την στήριξή τους στη λειτουργία του Κ. Y. Αντιμάχειας

Όπως γνωρίζετε, καθημερινά  δίνεται ένας αγώνας για την ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών δημόσιας υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Νησιού μας από το Π.Ι. Αντιμάχειας.

Το έργο αυτό που ξεκίνησε πριν από περίπου 8 χρόνια, όταν τοποθετήθηκα  ως γενικός ιατρός- επιμελητής ΕΣΥ στο Π.Ι. Αντιμάχειας, στηρίχθηκε αυτοβούλως και σε αμιγώς εθελοντική βάση από εθελοντές και δωρητές.

Οι δυσχέρειες στο ιδιαίτερα φορτωμένο ιατρικό έργο που καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας, είναι γνωστές. Η τοπική κοινωνία ευαισθητοποιήθηκε και με την πρωτοβουλία εθελοντών και δωρητών, αντιμετωπίστηκαν ζητήματα υποδομών του κτιρίου του Κ.Υ. Αντιμάχειας που στεγάζεται  το Ιατρείο, κι έτσι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για ένα Π.Ι. στολίδι, το οποίο με διαρκή φροντίδα και επίβλεψη διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που η τοπική μας κοινωνία  δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε από την έλλειψη υποδομών υγείας, οι πρωτοβουλίες αυτές, αποτελούν δείγμα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας, και ταυτόχρονα δημιουργούν εύλογες προσδοκίες για παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω για μία ακόμα φορά την αρμόδια ΔΥΠΕ γι’ αυτό το εθελοντικό έργο, αλλά και να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου προς όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν εθελοντικά ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστώ τους:

– Κοινότητα Αντιμάχειας και τον Πρόεδρο Νίκο Φραζή.

– Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας  «η Πρόοδος» .

– Απεντομωτική Γεωμελετητική Κω, Αλέξανδρο Κουτζά, Θωμά Αρμπελιά και Έντουαρντ Νταλανάι  για εργασίες μυοκτονίας-απεντόμωσης του κτιρίου.

– Τσακίρη Νίκο, Συνεσίου Νίκο και Συνεσίου Ζαχαρία, για τη δωρεά και παροχή υλικών αλλά και εργασίας για τις κτιριακές ανάγκες.

– Παππούλη Κυριάκο και Μαστόρο Γιάννη, για την μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσαν και μέρος των εσόδων διατέθηκαν για τις ανάγκες του Κ.Υ. Αντιμάχειας.

– Ντινώρη Δημήτρη για συντήρηση και επιδιόρθωση βλαβών σε υδραυλικές εγκαταστάσεις.

– Φαρμακείο, Παλατσίδη Χριστιάνα , για τη δωρεάν διάθεση ιατροφαρμακευτικού υλικού.

– Χατζηιωάννου Στέλιο  για τις εργασίες επιδιόρθωσης-συντήρησης  του ασανσέρ.

– Μουζάκη Γιώργο και Χατζησεβαστό Δημήτρη για τις ηλεκτρολογικές εργασίες.

– Πασχάλη Καλτσάτη για την αναβάθμιση των προγραμμάτων υπολογιστή.

– Αντωνόπουλο Νίκο και Τσατσακλά Διονυσία για την δωρεά υλικών για τις ανάγκες του Κ.Υ.

– kyklos, πολυκατάστημα  Αντιμάχειας για τη δωρεά αναλωσίμων γραφείου και υλικών υγιεινής.

– Τσατσακλάς Αναστάσιος για την συνδρομή του στην επίλυση διάφορων τεχνικών προβλημάτων πέραν των καθηκόντων του.

– Τοροσιάν Ελβίρα για την συνδρομή της στην διατήρηση της  υγιεινής  του  χώρου πέραν των καθηκόντων της.

– Χατζηδημητρίου Νίκο  για την δωρεά υλικών καθαριότητας.

– Γιακούμαρο Αναστάσιο και Χατζηκυριάκο Αντώνη για την προσωπική τους εργασία για ανάγκες του κτιρίου.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, που αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, μας στηρίζουν συμβάλλοντας  με αυτό τον τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου.

Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων αυτών, δεν θα μπορούσε να λειτουργούσε το Κ.Υ. Αντιμάχειας.

 

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δεύτερη ευχαριστήρια επιστολή.

 

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Μεταξάς

Επιμελητής Γενικής Ιατρικής

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι εμείς σ’ευχαριστούμε, γιατρέ μας, για όσα προσφέρεις και μην ξεχνάς: είμαστε δίπλα σου!

  2. Μπράβο σας κύριε Μεταξά με το άξιο επιτελείο σου! Συνεχίστε έτσι δυναμικά και οι Αντιμαχειτες θα είναι δίπλα σας!!!

  3. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ , ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ …ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΗΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ . ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ- ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΗΝΟΣΙΑ . ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ .

    • Όλοι γνωρίζουμε πως το κράτος πρέπει να φροντίζει για όλα αυτά και ο γιατρός να περιορίζεται στο ιατρικό του έργο. Το ότι φροντίζει να επιλύονται τα προβλήματα και να λειτουργεί το ιατρείο αντί να λέμε ευχαριστώ… ενοχλεί!!! ευχαριστεί συμπολίτες μας και όχι τον εαυτό του… πρέπει να δημοσιοποιούνται οι δωρεές και να αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Φαίνεται ότι μόνο πίσω από την ανωνυμία έχεις το θάρρος να πεις την κακία σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ