Αιφνίδιος θάνατος 42χρονου ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς στη Σύμη

26
12040

Θλίψη έχει σκορπίσει στην 95 ΑΔΤΕ, o αιφνίδιος θάνατος ενός 42χρονου Επαγγελματία Οπλίτη που υπηρετούσε στη Σύμη.

Ο άτυχος Επιλοχίας Ν.Π, πατέρας 2 ανήλικων τέκνων, φέρεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kranosgr.com, να αισθάνθηκε σήμερα το πρωί αδιαθεσία στο σπίτι του και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο πολυδύναμο ιατρείο της περιοχής, όπου δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν να ανακάμψει, χάνοντας τη ζωή του.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του στελέχους, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ε όχι και φονιάδες, σαράντα τοις εκατό και πήρε ο ηγέτης μας! Ο μόνος που σκέφτονταν την υγεία του λαού του. Για το καλό μας έγιναν όλα!

    • Ελληνικοτατη και σημαίνει ο έχων νοητικό πρόβλημα.
      Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν; (Ματθαίος Δ’ 23, Θ’ 35 και Ι’ 1) Στα Αρχαία Ελληνικά η Ιονική λέξη μαλακία, προερχομένη εκ του ρήματος μαλακιάω (δηλαδή μαλακώνω), σήμαινε την αρρώστια. Από τον Ματθαίο χρησιμοποιήθηκε για να διαχωρίσει την πνευματική από την σωματική νόσο.
      άρα…
      = νοητικά ασθενής = ΤΡΑΓΙΚΟΣ

      • Εισαι και πολύ ….ας… Βγαλε τις παροπιδες ηλιθιε, που όπου με βρεις με κράζεις για να ησυχάσεις την συνειδηση σου. Γύρνα το κεφάλι σου και στον υπόλοιπο κόσμο που έχουν αρχίσει τα δικαστήρια κατά των θανατοι φόρων εμβολιων και μετά πες μου. Βλημα….. Ακομα να ξυπνήσεις….. Μεχρι δυστυχως τον αιώνιο ύπνο των σωτηριων εμβολιων…..

        • Οι μυνησεις γινονται απο κατι σαν του λογου σου εκ του πονηρου.
          Ο ενας βλακας παρασυρει τον αλλον και λεει … κατσε μπας και βγαλω κανενα φραγκακι.
          Σε προκαλω πανηλιθιε βγαλε καποιο ονομα εδω σε τοπικο επιπεδο που εφυγε??? απο το εμβολιο (με στοιχεια ομως).
          Καθεσαι και διαβαζεις τον καθε Πετρακο και γινεσαι χειροτερος απο αυτον.
          Μια ειναι η ουσια… ΜΑΚΑΚΙΑ = ΤΡΑΓΙΚΟς

  1. Έχετε σαλτάρει τελείως.Μπολιασμενοι είναι όσοι φεύγουν ξαφνικά.Αντί να κυνηγάτε το οργανωμενο εγκλημα που τους παρεσυρε που τους παρέσυραν,αν και ενήλικοι είναι έτσι αποφάσισαν,μιλάτε να καλύψετε το έγκλημα που έχετε κάνει οι ίδιοι παρασύροντας κόσμο.Στο νησί μας απλά δέστε,από όσους έχουν φύγει ξαφνικά,ΟΛΟΙ ήταν μπολιασμενοι.Οσοι ηταν εναμβολιαστοι τα κολοΠετσωμενα μμε τους κανουν αμέσως ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ σκόπιμα οπως εκαναν τη γυναικα του Αυγερινου που ηταν 70 πλας και με υποκειμενα ενω τα χιλιαδες καθημερινα και νεων ανθρωπων τα κανουν ΑΒΑΒΑ σαν τους βαβαδες τους δικους μας

    • Ολα τα βουρλα οτι τους πλασαρουν στο διαδικτυο το καταπινουν αμασητο.
      Να ειχατε τουλαχιστον μια στοιχειωδη γνωση ιατρικης και στατιστικης θα λεγαμε ΟΚ.
      Αλλα εχετε καψει εγκεφαλο και εσυ και ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ και αναπαραγετε οτι εσκεμμενα γραφονται στα εκ του πονηρου sites.
      Φερτε επισημα στοιχεια και οχι αερομαμηματα και το συζηταμε.

      • Ακου κι εσύ ….ακά…. Σε λιγο ο δικηγόρος Αντωνιαδης που αθωώθηκε θα σας πάει όλους τρένο…. Ολοι στο κελί 33 που ανάγκασατε παρασύρετε τον κοσμακι να δηλητηριάζει το σώμα του.

      • Μεγάλε σε έχει βαρέσει το mRNA στο κεφάλι…αδιάβαστος θα πας..

      • Μια υγιής γυναίκα στα 40 της γνωστή μου έχασε τα μαλλιά,τα φρύδια,τις βλεφαρίδες,τις μασχαλιαίες τρίχες, τις τρίχες της ηβίας και τις τρίχες στα χέρια και τα πόδια μία εβδομάδα μετά το 1ο εμβόλιο Moderna για τον COVID. Διαγνώστηκε με Alopecia Universalis.
        Τα αυτοάνοσα μετά τα μπολια.. Ποιος είναι ο τραγικός άραγε??

  2. Χαμένος θα πάει και το βρίσιμο σε σένα.,.. Είσαι η κλασική περίπτωση …ουκλη «Αγάπη μου δεν είναι αυτός που νομίζεις… είναι ΟΛΑ τ αλλα εκτός από αυτό….. Είσαι…… με ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. Προσοχή στις πόρτες βόιδαρε ή βοιδάρα το ίδιο είναι

    • Ο γιατρός καρδιολογος Φαρσαλινος το ειπε ξεκαθαρα τι συμβαίνει στην περίπτωση σου. ΓΝΩΣΤΙΚΉ ΑΣΥΜΦΩΝΊΑ….εκτος κι αν δεν παραδέχεσαι ούτε τους επιστήμονες καρδιολογους.τοτε το χεις κάψει ΤΕΛΕΙΩΣ και άδικα ασχολούμαι με έναν άδειο εγκεφαλο.

      • Ξέρεις πόσοι γιατροί καπνίζουν, πίνουν, τρέχουν σαν καμικάζι στους δρόμους εποχούμενοι?
        Ξέρεις πόσοι γιατροί παραμιλανε?
        Ξέρεις τι κρύβεται πίσω από έναν γιατρό? ένας ακόμα άνθρωπος με όλα τα σύν και τα μείον μιας ιδιοσυγκρασίας.
        Μπορεί σε ένα ιατρικό συνέδριο να υπάρχουν τρεις γιατροί και τρεις διαφορετικές γνώμες.
        Μου έμαθες και την ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ διαμάντι μου.
        Είσαι σπίρτο να μην σε ματιάσω κατινίτσα μου. Α, χαιρετισματα στον Festinger.
        Αει κουρέψου λοιπόν.

        • Ολες οι παροιμίες είναι σωστές ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

    • Γραψτε εστω και ενα ονομα εδω στην ΚΩ που ΕΠΙΣΗΜΑ εφυγε απο εμβολιο.
      Ολα τα αλλα ειναι για ανοητους.
      Οι «μυνησεις» και οι «αθωωσεις» ειναι για αλλα επιπεδα νοησης – νοσησης.

      • 25χρονος απο κεφαλο, 35χρονος απο αμανιου, 40αρηδες, 50αρηδες εργαζομενοι οικογενειαρχες, 60αρηδες αθλητες παληκαρια απο Κω φιλαρακια καλα συγγενεις μας μαλ….!!!!! ΟΛΟΙ οι χρονιοι καρκινοπαθεις που δεν εφυγαν απο την αρφωστια τους αλλα απο ανακοπη ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ,Ασε τους 70αρηδες + που τους θεωρειται ξοφλημενους ενω ηταν μια χαρα το 98% των θανατων μεσα στο 2023 που ειναι 3-4 καθε μερα περιπου ειμαι ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ φαγανες

        • Τυχαία γεγονότα???
          Οι οικογενειες τους γιατί δεν πάνε δικαστικώς με στοιχεία?
          Συγκεκριμένα στοιχεία.
          Ρίχνουμε κάτι πυροτεχνήματα και νομίζεις ότι μας πείθεις.
          Ξεχνάς πάνω από όλα τις επιπτώσεις του ίδιου του κορωνοϊου.
          Αρκετά πια φαντασμένε.

  3. Τώρα το ότι ο άνθρωπος ήταν ανεμβολιαστος είναι μια λεπτομέρεια.Το ότι κοντινοί μας άνθρωποι έφυγαν ξαφνικά ανεμβολιαστοι πάλι λεπτομέρεια.Το θέμα είναι τι λέει ένας δικηγόρος κάπου ,ένας δημοσιογράφος σε κανάλι που το βλέπει μόνο η οικογένεια του και ένας φαρμακοποιός η ορθοπαιδικός είναι το θέμα.Περαστικά συνεχίστε έτσι μέχρι να Βρητε κάτι άλλο να ασχοληθηται .Κανένα σύννεφο ,κανένας Σώρρας κλπ.Ψηφίστε για πρωθυπουργό καμία Νίκη,η Βελόπουλο η κάποιον που δεν ξέρετε ,έχει περάσει από όλα τα περιφερειακά κόμματα αλλά τον σύστησε ένας φυλακισμένος που θέλει να μας σώσει αλλά δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο.Ναι είστε βαρίδι στη κοινό ι μας αλλά σας ανέχεστε να σας κουβαλήσει.Το θέμα είναι να μην κάνετε φυτά τα παιδιά σας.Εσείς είστε Καμμένοι πάει τελείωσε.

    • Βρε ΜΑΠΑ αμα όλοι που λες ήταν αμπόλιαστοι θα γίνει πρώτο θέμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και σ ΟΛΑ τα πετσοταισμενα σε ποιους τα λες αυτά. ΟΛΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ηταν. Εκτος αν τα γραφεις για λογους ψυχολογικους επειδη σε κοντοζυγωνει… τοτε ο γιατρος λέει να σου λεμε ΝΑΙ. Καλά γράφει ο αποπάνω οτι ειστε του τυπου Αγάπη μου δεν ειναι αυτο που νομίζεις απλά έγινες ταρανδουλα

    • Είσαι ….. εις στη νιοστήν. Τελικά ολες οι παροιμίες είναι σωστές ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

    • Το πρωτο θεμα με το παιδι τον 32χρονο το ξεστραβωθηκες κι αυτος αμπολιαστος ονεδιτης? Οσο βγαινετε κι απο πανω τοσο θα σας ερχεται απο πανω …ΘΙΚΙΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

    • Είδες που σε χτύπησε εσένα? ούτε ελληνικά δεν ξέρεις να γράφεις και έχεις την απαίτηση να μας κάνεις μάθημα εμβολίων. VLIMA.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ