Γ. Σεγραίδος για «κολυμβητή» σερβιτόρο στην Ρόδο: Σε Αλικαρνασσό & Ταϊλάνδη είναι γεμάτο με σέρβις στη θάλασσα

4
15995

Γ. Σεγραίδος για «κολυμβητή» σερβιτόρο στην Ρόδο: Σε Αλικαρνασσό & Ταϊλάνδη είναι γεμάτο με σέρβις στη θάλασσα

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTV μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Κω Γιώργος Σεγραίδος σχετικά με τα όσα έχουν το φως της δημοσιότητας με το εξοργιστικό βίντεο με σερβιτόρο που πάει παραγγελία περπατώντας στη θάλασσα και να τον καλύπτει το νερό μέχρι τους ώμους του. Ο Κύριος Σεγραίδος τόνισε ότι «ο Σύλλογος πρέπει να εκπροσωπεί την νομιμότητα, την ισονομία και τις ίσες ευκαιρίες μεταξύ των μελών μας.» «Οι παράνομες κατασκευές είναι το νούμερο ένα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ και τα όσα έχουν βγει στην επιφάνεια με τις ξύλινες ξαπλώστρες όσο για τον σερβιτόρο αν δεν το έκανε αναγκαστικά και με την σύμφωνη γνώμη του ιδίου και του εργοδότη τότε είναι νόμιμο.» «Ανάλογα τέτοια σερβιρίσματα γίνονται και στην Τουρκία και στη Ταϊλάνδη.» Αναφέρθηκε ότι «όταν φωνάζουμε για νομιμότητα παράλληλα να μην υπάρχουν οι σωστή οργανισμοί η τα κλιμάκια για κάτι που ήταν τόσο ορατό με την κατάληψη του θαλάσσιου χώρου παράνομα και όχι νόμιμα.» «Η εικόνα μπορεί πάντα να μην είναι η αλήθεια και να μην τα δαιμονοποιούμε όλα στην επιχειρηματικότητα μια εικόνα δεν μπορεί να καθορίσει ότι όλα λειτουργούν αρνητικά ; είναι λυπηρό που έγινε η δημοσιότητα αυτή με αυτόν τον τρόπο άλλα συμφωνώ ότι η εικόνα είναι άθλια, διότι τέτοιες κατασκευές μέσα στην θάλασσα είναι λάθος»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάμε για χώρες του Ανατολίτικου Μασαίωνα. Βασίλεια, Δικτατορίες και Δημοκρατίες του κ@…ου. Παιδοφιλικός Τουρισμός και σιγά θα σκάσουν αν σε σερβίρουν σούσι μεσοπέλαγα. Μη το φάνε όμως οι καρχαρίες. Σιγά το παράδειγμα…..

  2. στην Ταιλανδη εχουν και την παιδεραστια στο τουριστικο ‘μενου’ τους .
    μηπως να το υιοθετησουμε και αυτο?

  3. Ωραία πρότυπα για ελληνικό τουρισμό ταυλανδη και Τουρκία.Αντι να φτιάξουμε σωστές υποδομές να κάνουμε την Ελλάδα Μονακό να την κάνουμε κι άλλο τριτοκοσμική γιατί συμφέρει τον κάθε επιχειρηματία εύγε και πάλι εύγε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ