Ανακοίνωση Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης ΕΚΒΣΔ

0
4108

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΕΚΒΣΔ

Εκ μέρους του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους των Λυκείων, του ΕΠΑΛ και του Νυχτερινού Λυκείου του νησιού μας για τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, και ιδιαίτερα στους υποψηφίους που πήραν μέρος στα τμήματα του ΛΦΑ.

Παρά τα δεκάδες εμπόδια που έβρισκαν καθημερινά μπροστά τους οι μαθητές λόγω των αντιδραστικών αλλαγών στην Παιδεία, με τα διαλυμένα μορφωτικά δικαιώματα και τα τεράστια ποσά που αναγκάζεται μια εργατική, λαϊκή οικογένεια να δώσει για να στηρίξει την μόρφωση των παιδιών της, με σχολεία χωρίς καθηγητές, εξοπλισμό και επαρκείς εγκαταστάσεις, οι μαθητές μας κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και δικαιούνται ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, τα θερμά μας συγχαρητήρια. Έδωσαν μια σκληρή μάχη και βγήκαν νικητές.

Θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα όλους τους εκπαιδευτικούς που και φέτος πήραν μέρος στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του ΕΚΒΣΔ, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά να μην το βάλουν κάτω μπροστά στις δυσκολίες, αλλά να σηκώσουν το ανάστημα τους και να βγουν νικητές.

Κλείνοντας, το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου ανακοινώνει την έναρξη της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 5ο κύκλο μαθημάτων του ΛΦΑ που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη με τη νέα σχολική χρονιά. Για αυτό καλούμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επικοινωνία με τη γραμματεία του ΛΦΑ στα τηλέφωνα 6947554752 και 6970994079, ή με το Εργατικό Κέντρο στο τηλέφωνο 2242022394.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ