Γιάννης Παππάς: «Ξεκινά το ταξίδι της Νησιωτικής Πολιτικής»

0
3471

Γιάννης Παππάς: «Ξεκινά το ταξίδι της Νησιωτικής Πολιτικής»

«Σκληρή και συνετή δουλειά, μεθοδικότητα, ταυτόχρονα με μεταρρυθμιστικές και αποτελεσματικές  κινήσεις, αποτελούν στόχους, από τους οποίους δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε» τόνισε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Γιάννης Παππάς, αμέσως μετά  την τελετή ορκωμοσίας των νέων μελών του Κοινοβουλίου και συνέχισε:

«Σε μία εποχή όπου τα πάντα μεταβάλλονται ταχύτατα, η ναυτιλία, σε συνδυασμό με την εφαρμογή  δυναμικών  νησιωτικών  πολιτικών,  θα οδηγήσουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη.  Το αντικείμενο, εμπεριέχει απίστευτη δυναμική  και μου είναι οικείο  και αγαπητό, διότι είμαι νησιώτης.  Αποτελεί χρέος, να δικαιώσω τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη και τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο  Μητσοτάκη για την επιλογή.

Εφαρμόζοντας σύγχρονες νησιωτικές πολιτικές του μέλλοντος,  πρέπει να κάνουμε υπερήφανους τους κατοίκους των νησιών και να δικαιώσουμε τα εκατομμύρια των επισκεπτών που επιλέγουν  τα ελληνικά νησιά, με αναβάθμιση λιμενικών εγκαταστάσεων και δημιουργία νέων.

Το ταξίδι του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που ήδη ξεκίνησε και ειλικρινά, έχουμε πολλή θάλασσα μπροστά μας» δήλωσε ολοκληρώνοντας ο κ. Παππάς.

Τέλος ο κ. Παππάς ευχήθηκε καλή κοινοβουλευτική θητεία και μια γόνιμη συνεργασία σε όλους τους συναδέλφους βουλευτές της Δωδεκανήσου, ώστε μαζί ενωμένοι να δώσουμε στα Δωδεκάνησα τη θέση που αξίζουν.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ