Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Βρέθηκε η κάρτα SIM του κινητού της 27χρονης – Αναφορές ότι έπεσε το τηλέφωνο του 32χρονου στον τόπο του εγκλήματος

0
16241

Τα στοιχεία αρχίζουν να φαίνεται ότι «δένουν» σιγά σιγά για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κώ. Μάλιστα τα στοιχεία που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης και του 32χρονου ήταν αυτά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μπουν όλα τα κομμάτια του παζλ στην θέση τους.

Σύμφωνα με το MEGA, η κάρτα SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια που μέχρι στιγμής νόμιζαν όλοι ότι είχε καταστραφεί αλλά τελικά βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ φαίνεται να «μίλησε» και να έδειξε την πορεία της 27χρονης. Επιπλέον, φαίνεται ότι το κινητό του 32χρονου του είχε πέσει στο σημείο της δολοφονίας.

GPS και Google έδειξαν τις κινήσεις του 32χρονου

Τα δείγματα DNA από τη σορό της Αναστάζια δεν ήταν επαρκή για την ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη, ωστόσο, το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή γύρω από το σπίτι του 32χρονου, ήταν, σύμφωνα με τις Αρχές, αρκετό για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

 

 

 

 

Τα κινητά τηλέφωνα του θύτη και του θύματος ήταν αυτά που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος στην Κω που έχει συγκλονίσει.

Τα κομμάτια του παζλ που φαίνεται ότι έλειπαν, συμπληρώθηκαν μέσω της κάρτας SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια.

Η εν λόγω κάρτα μέχρι σήμερα θεωρούνταν κατεστραμμένη, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η κάρτα SIM βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν ένα στοιχείο  που ήθελε η αστυνομία να παραμείνει κρυφό, με σκοπό να «δέσουν» την υπόθεση με όλα τα στοιχεία.

Το κινητό του 32χρονου άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και βασικού υπόπτου του έπεσε αμέσως μετά το φονικό, καθώς βρέθηκε δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ