Aποκάλυψη: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός | «Τον ρώταγα γιατί δεν πάει να καταθέσει» – Σοκαρισμένος ο συγκάτοικος του 32χρονου στην Κω

2
22316

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως την δημοσιότητας για την δολοφονία της Αναστάζια η εκπομπή LIVE NEWS.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο δολοφόνος της 27χρονης Αναστάζια αφαίρεσε την κάρτα SIM από το κινητό της κοπέλας.

Το γεγονός που φαίνεται να «καίει» τον 32χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές είναι το γεγονός ότι «μίλησαν» τα τηλέφωνα.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος κατάφερε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του, το οποίο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το έβαζε σε λειτουργία πτήσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός ύποπτος φαίνεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού.

Ωστόσο, αυτό που δεν ήξερε ο φερόμενος δράστης είναι ότι η αστυνομία έχει την δυνατότητα να ανακτά οποιαδήποτε σβησμένα αρχεία.

Κως: «Άμα το έχει κάνει πρέπει να τιμωρηθεί» – Ο συγκάτοικος του 32χρονου κατηγορούμενου στο MEGA

Η δική του μαρτυρία στο LIVE NEWS ήρθε να κουμπώσει σε μια σειρά από στοιχεία και εικόνες για τη στυγερή δολοφονία της Αναστάζια στην Κω, να επιβεβαιώσει φόβους αλλά και υποψίες στον δρόμο της εξιχνίασης του εγκλήματος και να ρίξει φως στο θολό τοπίο που κρατάει ανάστατη την Κω εδώ και 11 ημέρες.

Ένα 24ωρο μετά την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν μιλάει στο MEGA και σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο νεαρός από το Πακιστάν παραμένει ανάστατος. Όπως λέει στην κάμερα του LIVE NEWS, χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να το φανταστεί, έγινε πρόσωπο κλειδί σε ένα πολύκροτο έγκλημα.

«Άμα το έχει κάνει πρέπει να τιμωρηθεί».

Ο ίδιος επαναλαμβάνει στην κάμερα του MEGA πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη δολοφονία της Αναστάζια.

«Εγώ είμαι αθώος, πιστεύω στον Θεό και έχω 3 παιδιά».

Η κρίσιμη ερώτηση για τη δολοφονία της 27χρονης

Μια μέρα μετά τη δολοφονία της Αναστάζια, ο 32χρονος κατηγορούμενος έδειχνε χαμένος σε έναν δικό του κόσμο, κατά διαστήματα πανικόβλητος. Κάποια στιγμή, ο νεαρός συγκάτοικός του, του έκανε μια κρίσιμη ερώτηση.

«Γιατί δεν πας στην αστυνομία όπως έχω πάει εγώ τον ρώτησα».

Ακόμα και τότε όμως τον πίστευε. Θεωρούσε πως ο άνθρωπος που μοιραζόταν μαζί του το ίδιο σπίτι, δεν ήταν δυνατόν να έγινε δολοφόνος.

«Δεν ξέρω. Πρώτη φορά τον είδα να κάνει μ@λ..α. Δεν ξέρω πολλά για αυτόν».

Αν και αρχικά βρέθηκε στο κάδρο των υπόπτων, πολύ γρήγορα βγήκε εκτός. Οι Αρχές έκριναν τη μαρτυρία του αξιόπιστη και τις περιγραφές των δραματικών γεγονότων ως απολύτως αληθείς.

Ο Γκούλαν φέρνει και πάλι στο μυαλό του, εικόνες από τη νύχτα του εγκλήματος…

«Λάσπη δεν ήταν, αλλά ήταν μόνο λίγα χόρτα. Εγώ τον είδα στο μπαλκόνι. Δεν είδα τα ρούχα».

Εξιστορεί όλα όσα έζησε και ήρθαν να κουμπώσουν στο παζλ, με το νέο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

«Εγώ ξύπνησα εξίμισι, τον είδα ήταν στο κρεβάτι, αλλά ήταν πάνω του η κουβέρτα, δεν τον είδα καλά. Και μετά εγώ πήγα έξω στο μπαλκόνι για να κάνουμε φαγητό κι είδα ότι έχει λίγα χόρτα. Αυτό είδα μόνο».

Πλέον ο νεαρός περιμένει να πέσει η αυλαία με την απόφαση της δικαιοσύνης. Να κλείσει αυτός ο σκοτεινός κύκλος γύρω από την στυγερή δολοφονία για να μπορέσει όπως λέει να συνεχίσει τη ζωή του στην Κω, μακριά από εντάσεις, φόβους και αγωνίες.

«Φως στο Τούνελ»: Στο επίκεντρο η δολοφονία στην Κω

Απόψε στις 23.20, ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ολοκληρώνει τον φετινό του κύκλο με σοκαριστικές αποκαλύψεις για υποθέσεις που έχουν αναστατώσει την κοινή γνώμη. Απόψε στις 23:20, στο MEGA, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπαίνει η δολοφονία στην Κω.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις…

Το «Τούνελ» κάνει ενδελεχή έρευνα στο νησί και φέρνει στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες αλλά και όλο το άγνωστο παρασκήνιο για τον αργό, βασανιστικό θάνατο της νεαρής ξενοδοχοϋπαλλήλου.

Μάρτυρας – «κλειδί» μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή και όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα.

Ακόμα, το «Φως στο Τούνελ» έρχεται με νέα στοιχεία και για άλλες πολύκροτες υποθέσεις.

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23:20

 #FosStoTounel

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ