Κως: «Η κοπέλα και ο 32χρονος είχαν πιει πολύ» – Τι είπε ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού για το μοιραίο βράδυ

3
20127

Ο συγκάτοικος του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης είπε ότι δεν είχε ξαναδεί την άτυχη γυναίκα στο σπίτι του.

Ιδιαίτερα σημαντικές θεωρούνται για τις Αρχές οι απαντήσεις που δίνει ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, για τις τελευταίες κινήσεις της Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω.

Πρόκειται για μάρτυρα κλειδί, καθώς είναι ο άνθρωπος που είδε τελευταία φορά ζωντανή την 27χρονη μέσα στο σπίτι του. Στη συνέντευξη που έδωσε, ο Γκούλαν περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, με το θύμα και τον συγκάτοικό του, που σήμερα είναι ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της και μάλιστα προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Διαβάστε Επίσης

«Ο 32χρονος δεν δούλευε»

Ο Γκούλαν, με καταγωγή από το Πακιστάν, ζει μόνιμα εδώ και χρόνια στην Κω. Πριν δύο μήνες, ο 32χρονος του χτύπησε την πόρτα, ζητώντας του μια στέγη να μείνει και φαγητό.

«Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαγητό. Έλα να μείνουμε μαζί’» είπε στο Mega.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του LIVE NEWS, παρότι ο ίδιος δουλεύει νυχθημερόν για να συντηρηθεί και να ζήσει την οικογένειά του, στους δύο μήνες που φιλοξένησε τον ύποπτο για ανθρωποκτονία, ο 32χρονος παρέμεινε άνεργος.

«Αυτό είναι το δωμάτιο, δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Έναν μήνα ήταν σπίτι (δε δούλευε) μου έδινε μόνο 100 ευρώ και τίποτα άλλο. Έχω παιδιά τρία. Έχω και γυναίκα και έναν αδελφό και μένουν μαζί στο Πακιστάν. Και εγώ στέλνω λεφτά εκεί για να φάνε» συνέχισε.

Η συγκατοίκησή τους, όπως λέει, κυλούσε ομαλά, αν και τονίζει πως ο 32χρονος δεν έδειχνε διατεθειμένος να βρει δουλειά στα κτήματα ή σε κάποια επιχείρηση του νησιού.

«Δεν ξέρω αν πουλούσε ναρκωτικά, ούτε αν έπαιρνε. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο».

«Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας»

Το βράδυ της Δευτέρας, όπως και κάθε βράδυ, επέστρεψε στο σπίτι του σχολώντας από τη δουλειά. Σοκαρίστηκε, όπως λέει, όταν αντίκρυσε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρες στο σαλονάκι μαζί με μια 27χρονη κοπέλα.

«Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δε μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δε μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό».

Επικρατεί ένταση μεταξύ τους, με τον Γκούλαν, όπως λέει, να ζητά από τον 32χρονο να πάρει την κοπέλα και να φύγουν από το σπίτι.

«Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ είπα ‘γιατί έφερες αυτό το κορίτσι; Ποια είναι η κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά βλέπω το κορίτσι’. Και λέει είναι ‘friend’ (φίλη). Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Εγώ μόνο λίγα ελληνικά ξέρω. Και λέω φύγε από εδώ. Δε θέλω κορίτσι εδώ. Πάρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες’. Λέει ‘εντάξει’. Μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 23.00 η ώρα».

Ο Γκούλαν κοιμάται γύρω στις 23.00 το βράδυ. Στη 01.00 το πρωί ξυπνά και έκπληκτος αντιλαμβάνεται πως ο συγκάτοικός του δεν έχει επιστρέψει ακόμη. Τον αναζητεί.

«Ξαναξύπνησα και πήρα τηλέφωνο και λέω ‘πού είναι ο μ@@@’ αλλά το είχε κλειστό. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα μην πέσει κάτω αν καβαλήσει μηχανάκι και πεθάνει. Γι’ αυτό τον πήρα τηλέφωνο».

Όπως λέει, επιχειρεί να τον ξανακαλέσει και στις 02.00 το πρωί, όμως το κινητό του 32χρονου παραμένει απενεργοποιημένο.

«Ξύπνησα 01.00 η ώρα και μετά ξαναξύπνησα 02.00 η ώρα και ακόμα δεν ήταν σπίτι».

Οι Αρχές εξετάζουν μήπως ο 32χρονος και η 27χρονη κατέληξαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μπαίνοντας στο εσωτερικό του μέσα από την σκισμένη σίτα της μπαλκονόπορτας.

27χρονη Κως

«Η κοπέλα έπινε πολύ»

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν και η τελευταία φορά που ο Γκούλαν είδε τόσο τον συγκάτοικό του όσο και την 27χρονη κοπέλα που βρέθηκε λίγες ώρες μετά δολοφονημένη σε μια ερημιά.

Όπως λέει δεν γνωρίζει αν ο 32χρονος την στραγγάλισε, τονίζοντας πως ήταν η πρώτη φορά που έφερνε κοπέλα στο σπίτι και η πρώτη φορά που ο ίδιος συνάντησε την Αναστάζια.

«Πρώτη φορά έφερε γυναίκα. Πριν δύο μήνες ήταν εδώ με εμένα και δεν είχε φέρει. Πρώτη φορά εγώ το είδα. Ποτέ δεν την έχω δει εγώ. Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκάτοικος δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ο 32χρονος σκόπευε να φύγει από την Ελλάδα, ενώ το μοιραίο βράδυ είπε ότι άκουσε το μηχανάκι με το οποίο έφυγε ο Μπαγκλαντεσιανός με την Αναστάζια αλλά δεν γνωρίζει αν επέστρεψαν ξανά.

Η μαρτυρία του θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές άκρως κατατοπιστική για το τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ που η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά σκέφτηκε ότι έπρεπε ….να πάρει τον δικό της .. Να ρθει να την πάρει.. Εκτός αν είχαν τσακωθεί το.. Μοιραίο βράδυ.. Και ήθελε να ξεδωσει.. Αλλά οδικός της, είχε εφαρμογή στιγματος στο κινητό της… Το οποίο ΜΕΤΑ . Που τον ΠΗΡΕ τηλέφωνο .. Να πάει να την πάρει..(τελικά πήγε η δεν. Πήγε?? . Ο μπαγκλαντεσιανος λέει ότι ήρθε… Να την πάρει..! .και από κει και πέρα το στίγμα χάθηκε… Και ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ